מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרעת קשר מבוגריםנגה15/04/2009
שלום,
אני ב 22 סטודנטית בטכניון. לאחרונה, אחרי זמן ממושך של התלבטות הלכתי לאבחון ואובחנתי כסובלת מהפרעת קשב. נתנו לי הארכת זמן והמליצו לי על טיפול פסיכולוגי רגיל- לתמיכה בבעיות ה"נלוות" שלרוב יש לסובלים מADD. הבעיה היא שמעולם לא היו לי בעיות חברתיות ואני באמת שמחפשת פתרון שיביא לשינוי, עבודה על יכולות הריכוז והזיכרון שלי- פיתוח יכולות קוגניטיביות. הבעיה היא שהפתרון היחיד שמצאתי הוא תוכנה עם EEG שעולה בערך 12,000 ש"ח ואני מחפשת משהו יותר זול שיכול לעשות את אותי עבודה.
הבנתי שגם נוירופסיכולוגים יכולים לעזור לי, אבל אני לא מוצאת אנשים עם מרפאות קשב למבוגרים אלא רק לילדים בצפון. אני בקופ"ח כללית. אם תוכלו להמליץ לי על מישהו אודה לכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרעת קשר מבוגרים
ד``ר עדי אדר15/04/2009שלום לך!
אני לא מבין מה ההתלבטות! האם עברת אבחון פסיכולוגי בלבד או גם אבחון רפואי?
אם אכן האבחנה היא הפרעת קשב האם הומלץ על טיפול תרופתי? מדוע לבזבז את כספך על תוכנות שעולות מחירים אסטרונומיים ואינך שוקלת טיפול תרופתי.
אני ממליץ מאוד שתעברי אבחון רפואי (כי כנראה לא עברת אבחון זה).
בהצלחה!
דר' עדי אדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרעת קשב מבוגרים.
דלית16/04/2009חשוב מאד לבדוק את כל ההבטים והרקע לקשיים שאת מתארת , הן מבחינה רפואית והן מבחינת התפקוד האקדמי והכללי. הארכת זמן במבחנים היא כוון נכון לסיוע במבחן עצמו , אך אינה יעילה אם ללא הדרכה מתאימה ליעול תהליכי העבודה והלמידה. יש לבדוק את הסיבות והגורמים לתהליכי העבוד האיטיים וניתן לסייע לך בדרכים נוספות ויעילות .
אשמח להמשיך לשוחח לשוחח איתך את מוזמנת ליצור קשר בדוא''ל.
דליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מהו המינון המקסימלי לקונצרטה
הפסקת אטנט במכה אחת והאם יהיו תסמיני גמילה
ילד בן 10 לא יודע לקרוא ולכתוב
חילוק אטנט לרבעים כדי שההשפעה תחזיק למשך היום
התקף אסטמה לאחר שימוש בריטלין
שימוש ברטלין 10 מ"ג ומסוכן להפסיק
הפרעת קשב אצל מבוגר ומה הקשר לקליטה איטית
לקיחת קונצרטה ותופעות לוואי של חולשה
כתב ראי בגיל מבוגר ועל מה זה מעיד
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?