הפרעת קשר מבוגרים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעת קשר מבוגרים
    נגה
    15/04/2009

שלום,
    אני ב 22 סטודנטית בטכניון. לאחרונה, אחרי זמן ממושך של התלבטות הלכתי לאבחון ואובחנתי כסובלת מהפרעת קשב. נתנו לי הארכת זמן והמליצו לי על טיפול פסיכולוגי רגיל- לתמיכה בבעיות ה"נלוות" שלרוב יש לסובלים מADD. הבעיה היא שמעולם לא היו לי בעיות חברתיות ואני באמת שמחפשת פתרון שיביא לשינוי, עבודה על יכולות הריכוז והזיכרון שלי- פיתוח יכולות קוגניטיביות. הבעיה היא שהפתרון היחיד שמצאתי הוא תוכנה עם EEG שעולה בערך 12,000 ש"ח ואני מחפשת משהו יותר זול שיכול לעשות את אותי עבודה.
    הבנתי שגם נוירופסיכולוגים יכולים לעזור לי, אבל אני לא מוצאת אנשים עם מרפאות קשב למבוגרים אלא רק לילדים בצפון. אני בקופ"ח כללית. אם תוכלו להמליץ לי על מישהו אודה לכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעת קשר מבוגרים

הוספת תגובה

• הפרעת קשר מבוגרים

ד``ר עדי אדר
    15/04/2009

שלום לך!

אני לא מבין מה ההתלבטות! האם עברת אבחון פסיכולוגי בלבד או גם אבחון רפואי?
    אם אכן האבחנה היא הפרעת קשב האם הומלץ על טיפול תרופתי? מדוע לבזבז את כספך על תוכנות שעולות מחירים אסטרונומיים ואינך שוקלת טיפול תרופתי.

אני ממליץ מאוד שתעברי אבחון רפואי (כי כנראה לא עברת אבחון זה).

בהצלחה!
    דר' עדי אדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפרעת קשב מבוגרים.

דלית
    16/04/2009

חשוב מאד לבדוק את כל ההבטים והרקע לקשיים שאת מתארת , הן מבחינה רפואית והן מבחינת התפקוד האקדמי והכללי. הארכת זמן במבחנים היא כוון נכון לסיוע במבחן עצמו , אך אינה יעילה אם ללא הדרכה מתאימה ליעול תהליכי העבודה והלמידה. יש לבדוק את הסיבות והגורמים לתהליכי העבוד האיטיים וניתן לסייע לך בדרכים נוספות ויעילות .
    אשמח להמשיך לשוחח לשוחח איתך את מוזמנת ליצור קשר בדוא''ל.
    דליה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו