עזרה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה
    מיכל
    03/05/2009

שלום, אני נערה בת 17 לומדת בתיכון ובזמן האחרון אני מתחילה להרגיש שאני לא יכולה להתרכז במשהו לאורך זמן, למשל אם מישהו מסביר לי משהו אני מתחילה להקשיב ואז אני מרגישה שאני מתחילה להתעייף וזה קצת מטריד אותי כי אף פעם לא הרגשתי ככה.
    לפעמים גם קורה לי שאני מתחילה לכתוב משהו או לחשב משהו ואז שוכחת מה אני עושה וחוזרת להתחלה וחושבת מההתחלה על הכל.
    אני לא יודעת אם זה קשור אבל אני בתקופה דיי לוחצה עכשיו של בגרויות ומלא מבחנים ודברים לעשות אבל תמיד הייתי מרוכזת ועכשיו התחילו התופעות האילו ורציתי לשאול אם יכול להיות שזה קשור ללחץ או לעייפות ולא משהו אחר?

תודה מראש,

מיכל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה

הוספת תגובה

• הפרעת קשב?

ד``ר עדי אדר
    03/05/2009

שלום מיכל!
    קשה לענות ולאבחון רק על סמך תיאור אך בהחלט סביר להניח כי את מצויה בתקופה של לחץ מבחנים. יתכנו גם גורמים אחרים לתחושות שלך כמו בעיות רגשיות, קשיים חברתיים וכדומה.

לא נראה כי מדובר בתסמיני הפרעת קשב ראשונית.
    בכל מקרה אם את מוטרדת ממצבך יש מקום לבצע אבחון כמובן לאחר התייעצות עם הורייך.

בברכה!
    דר' עדי אדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

מיכל
    04/05/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו