נכנסתי לאתר של ד"ר אדר תודה על כל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נכנסתי לאתר של ד"ר אדר תודה על כל
    שירה
    10/06/2009

המידע הכ"כ חשוב שהייתי זקוקה לו מזמן, רק כעת שילדי בן 9 אני מגלה מה הקשיים שהוא ואנחנו עוברים , ושאכן ישנה בעיה שנקראת קשב וריכוז, תמיד חשבתי שאני אמא שלא יודעת לחנך, ושהבעיה אצלי, שאני מפנקת ואו וותרנית, במשך תקופה ארוכה אני תוהה עם עצמי איפה אני טועה?
    התיסכול שלי רק החריף עד שהגעתי לאתר של ד"ר עדי אדר, יש לציין שקראתי את כל המאמרים , הקטעי וידאו והפרשנויות, אני לא מאמינה איך כל התמונה התבהרה בבת אחת על כן אני מודה לך מקרב לב זה עזר לי ברמות בלתי נתפסות, אשמח להגיע לאיבחון.

אני רק לא מבינה איך כל המורים מתלוננים כל הזמן וכל יום רושמים לי "מכתב אהבה" ביומן שילדי הפריע , התחצף, לא מכין שיעורים, פיקח ברמות על אבל לא מנצל את היכולות, מס' פעמים נפגשתי בביה"ס עם גורמים מקצועיים ואף אחד לא העיר את תשומת ליבי שייתכן וקיימת בעיית קשב וריכוז.
    רק גרמו לי להיות מתוסכלת מיום ליום, חבל שמערכת החינוך נראת איך שניראת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום שירה!

ד``ר עדי אדר
    10/06/2009

שלום לך!

ולו בשביל תגובה כזו היתה שווה הקמת האתר!!!

תודה!
    ד' עדי אדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו