מחפש שותפים לניהול זמן ביחד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחפש שותפים לניהול זמן ביחד
    ניר דינור
    25/07/2009

שלום,
    לפני מספר חודשים אובחנתי כסובל מADD. הטיפול התרופתי (ריטלין) עוזר לי לשמור על ריכוז.
    הבעיה שלי עכשיו זה שאני לא מצליח לבצע משימות, אפילו פשוטות, כמו טיפול בתשלומים וקנסות, חיפוש עבודה, לימודים וכו'. במהלך ההתמודדות הזאת גיליתי שני דברים:
    1. אני הרבה יותר יעיל כשאני יוצא מהבית. אם אני לוקח את הלפטופ ויושב בבית קפה אני עובד. אם אני יושב מול המחשב בבית, רוב הסיכויים שאני "אתפזר".
    2. מחוייבות לאחרים הרבה יותר חזקה עבורי ממחוייבות לעצמי. אם קבעתי משהו עם מישהו אחר הרבה יותר קל לי לעמוד בו.

אני מניח שיש עוד אנשים במצבי שמנהלים את אותה התמודדות וחשבתי שיהיה הרבה יותר יעיל לנהל את ההתמודדות ביחד.

אז מה אני מחפש בעצם?
    אנשים שצריכים מסגרת כדי לקדם את חייהם ומוכנים להקדיש לזה זמן ומאמץ. רצוי מתל אביב.

מה אני מציע?
    לקבוע פגישות עבודה מוגדרות בזמן שבהן כל אחד יקבע את המטרות של עצמו באותה פגישה, יפעל כדי להשיג אותן וידווח בסוף הפגישה על התוצאות. את כל הפרטים כמו איפה נפגשים, מתי, באיזו תדירות וכו' נקבע ביחד. מדובר בפגישות עבודה נטו. זו לא מסגרת חברתית ולא קבוצת תמיכה, בסך הכל אנשים שצריכים מסגרת כדי לנהל את הזמן שלהם בצורה יעילה שעושים את זה ביחד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ניהול זמן.....

ד``ר עדי אדר
    26/07/2009

שלום לך!

למרות שהנושא לא הופנה בבירור לרופאים, מנהלי הפורום, לא ברור לי איך אתה חש כי התרופה משפרת לך ריכוז כאשר "אני לא מצליח לבצע משימות,אפילו פשוטות...."

יש מקום לבדוק אם הרופא המטפל את היעילות שלהטיפול התרופתי.
    סביר להניח כי אתה צריך לקבל גם הדרכה, קאוצ'ינג, בנושא ארגון, ניהול זמן ונושאים אחרים שיעלו במהלך מפגשים אלו.

בברכה,
    דר' עדי אדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסבר

ניר דינור
    26/07/2009

ללא ריטלין כשהייתי מתיישב ללמוד או לעבוד מהר מאוד הייתי מרגיש דחף חזק לקום וללכת. למרות שזה מאוד בריא (היו ימים שביליתי שעות בהליכה) זה מאוד (מאוד) לא יעיל ביחוד שיש לי קושי להתארגן ולהתיישב כל פעם מחדש. כשאני לוקח ריטלין הדף הזה לקום וללכת נעלם. אז חלק חשוב מהבעיה נפתר. כשאני כבר מתיישב אני לא צריך להילחם בעצמי כדי להמשיך לעבוד. עכשיו צריך לטפל בחלק שנשאר בעייתי. איך אני מביא את עצמי בצורה מסודרת לשבת ולעשות את מה שאני צריך/רוצה לעשות. אני עדיין בטיפול ולא מתכוון להפסיק אבל נראה לי שליצור מסגרת חיצונית, שכוללת גם אנשים נוספים יכולה ליצור תוצאות מיידיות ואם זה ככה אז למה לא לעשות את זה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו