ADHD

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ADHD
    נורית
    17/09/2009

שלום

ילדי בן ה 4.5 אובחן כבעל הפרעת קשב וריכוז עם היפראקטיביות ברמה גבוהה ביותר
    הוא שוקל 22 ק"ג ולאחר מס נסיונות הוא נוטל 10 מ"ג וזה עוזר לו ל 3-4 שעות לאחר מכן כנראה סובל האיזשהו ריבאונד, ומאוד מאוד קשה לו לעבוד ליד שולחן בגן, לשבת במפגש או להתמיד במשחק, הוא קופץ מדבר לדבר, משתולל, צועק וקשה מאוד מאוד לשלוט עליו

היה ניסיון לפני מספר חודשים לתת לו ריטלין 20 מ"ג, אך באמצע ההשפעה הייתה נסיגה רצינית, עצבים וכעס רב שלפעמים נמשכו בין 5 - 30 דקות ואז זה התחיל להשפיע, הבנו בעצת הפסיכיאטר שזה לא מתאים לו, והוא אף המליץ להעלות לו את המינון ל 30 מ"ג בתואנה ש 20 זה כנראה לא מתאים, עוד לא ניסינו מינון של 30 מ"ג וחזרנו ל10 מ"ג שחרור מיידי, יש לי מספר שאלות:

מדוע הייתה "הפסקה" בפעילות התרופה כשהוא נטל 20 מ"ג SR ריטאלין??
    האם קונצרטה 18 מ"ג תשפיע יותר טוב? האם לא תהיה "נפילה" אחרי כמה שעות??
    האם 30 מ"ג זה לא קצת גבוה לגיל ולמשקל הזה?? הפסיכיאטר טוען שלא...

אנא אל תשפטו אותי, משתתפי הפורום, תאמינו לי שניסינו הכל לפני הריטאלין וגם עכשיו, יש לו טיפול תומך, אני יודעת שהוא ממש צעיר, אבל ההפרעה שלו ברמות הגבוהות ביותר, תאמינו לי.

נא תשובות מכל מי שיכול לעזור, תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ADHD

הוספת תגובה

• ADHD

ד``ר אריה בקלו
    18/09/2009

נורית שלום
    ראשית דבר ,אינני מבין מדוע את מתנצלת בפני קוראי הפורום. אין לך על מה להתנצל.את פועלת בעצת רופאים לטובת בנך !
    לעצם העניין. לRITALIN SR 20 יש "נפילה" ברמת התרופה בדם במהלך השעות, כלומר ששחרור התרופה איננו אחיד.
    תרופת הקונסרטה משחררת את התרופה באופן אחיד ולכן זה יכול לשפר את תופעות הלוואי.
    בברכה
    דר' אריה בקלו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

נורית
    21/09/2009

תודה רבה על תשובתך

אני פשוט מורגלת לקבל ביקורות ותגובות בפורומים שאני מתייעצת בהם, אנשים לא מבינים שלפעמים אין מנוס.

תודה רבה על תשובתך, אני אנסה לתת לו קונצרטה

ראיתי לפי הטלפונים שאתה מהצפון, היכן ממקוקמת המרפאה שלך?

אורלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנורית

ד``ר אריה בקלו
    22/09/2009

כפי שגם מופיעה בפורום, המרפאות שלי הן בעכו ובנהריה.
    דר' אריה בקלו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו