שיפור דיסלקציה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיפור דיסלקציה
    הלל
    10/09/2007

הבן שלי בן 12 כיום ויש לו דיסלקציה המתבטאת בשגיאות כתיב רבות והיפוך אותיות. הוא ילד חכם וורבלי מאוד, אולם אני חושש כי הבעיה תפגע בו מבחינה לימודית ומבחינת הסיכוי שלו למצוא פרנסה טובה בבגרותו. האם יש גוף או שיטה המסייעת לשיפור דיסלקציה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיפור דיסלקציה

הוספת תגובה

• דיסלקסיה

אייל אליאש
    11/09/2007

ציינת שמדובר בדיסלקסיה אך התיחסת יותר לנושא הכתיבה. בדיסלקסיה הדגש הוא על לקות הגורמת לקשיים בתהליכי הקריאה.
    בכל אופן לגבי דרכי ם לעזרה הייתי מתיעץ עם המאבחן שאיבחן אותו . כדי להתאימן לבנך. בכל מקרה אין שיטה שפותרת את הבעיה.
    לגבי העתיד , במסגרות החינוך הן בתיכון והן באוניברסיטה יש מודעות רבה לנושא וניתנות ההתאמות המתאימות כך שמניסיוני בנך יוכל להביא לידי ביטוי את יכולותיו. כנל גם לגבי מקומות עבודה . כמות הכתיבה הנדרשת כיום שלא בעזרת מחשב היא מועטה ומסתכמת בדרך כלל ברשימת הקניות לסופרמרקט....
    הדגש לדעתי הוא האמונה של בנך ביכולותיו והתמיכה שלכם בו כהורים . זה המשתנה המנבא הטוב ביותר לעתיד יותר מאשר הלקויות שישנן
    שנה טובה
    איל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו