קונצרטה, עישון ואונסיסיביות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קונצרטה, עישון ואונסיסיביות
    אילנה
    01/10/2009

שלום,

אני מאובחנת עם ADHD ובת 35
    לקחתי לפני כשנה ריטלין LA, לאחר מכן קונצרטה במינונים שונים,התהליך נעשה בתיאום עם פסיכיאטר על מנת להתאים לי את התרופה המתאימה והמינון המתאים.
    הפסקתי לשנה
    התחלתי שוב עם קונצרטה, עכשיו עם 18 מ"ג ואני צפויה לעלות ל 36 ואחר כך ל54. אני שוקלת 70 ק"ג. האם ייתכן ש"אובסיסיביות" היא תופעת לוואי של קונצרטה? יש לי דחף לעשן סיגריות כאילו אין מחר, וגם לעיתים ג'וינטים (מריחואנה), ממש בצורה אובסיסיבית. הייתכן? אני מסוגלת לשבת שעות על שעות עם המחשב, הרבה מעבר למצב הטבעי שלי שגם כך מאוד גבוה.
    וערות יתר מטורפת, אני כרגע כבר ערה למעלה משתי יממות ולא מרגישה עייפות או צורך ללכת לישון. מה עושים? איך גם ככה עם ההיפר אקטיביות שלי אני אמורה להירדם עם התרופה הזו?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דר' אדר, האם אתה יכול להתייחס

אילנה
    01/10/2009

האם קונצרטה יכולה לגרום לאובסיסיביות? ובעיקר האם נתקלת בתופעה של עישון מוגבר? הייתכן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קונצרטה והתנהגות אובססיבית

ד``ר עדי אדר
    01/10/2009

שלום לך!

למיטב ידיעתי קונצרטה לא גורמת לתופעות אובססיביות וגם לא לעישון מוגבר. עם זאת לגבי עישון יתכן כי אנשים מרוכזים יותר בכל זאת יזדקקו לתוספת "עישון" כדי להתמקד.

חג שמח!
    דר' עדי אדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה וחג שמח

אילנה
    02/10/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו