טיפול בadd

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בadd
    דידי
    05/10/2009

שלום!
    אני בת 26 ואובחנתי לפני כשנה שיש לי הפרעת קשב וריכוז והתחלתי להשתמש בריטלין ל.א 30 מ"ג קודם כל הריטלין מאוד עוזר לי וכדי לתפקד אם זה בעבודה( אם הצלחתי להחזיק בה) אני חייבת לקחת ולא רק לעבודה זה עד לדברים הקטנים אפילו כדי להזיז את עצמי לסדר ולנקות אחרת אני פשוט לא יעשה כלום הבעיה שמאז שהתחלתי לקחת את הריטלין רזיתי המון גם ככה אני מעולם לא עליתי על משקל של 53 אבל עכשיו המשקל שלי נע בין 46 ל 48 ובנוסף לזה אני מרגישה שאני זקוקה מאוד לעזרה מקצועית בנוסף לטיפול התרופתי הבעיה שהכל נורא נורא יקר ולבחורה בגילי עם משכורת רגילה אני לא מסוגלת לשלם סכומים כאלו מטורפים אבל אני יודעת שאני זקוקה לעזרה לכן אני לא יודעת מה לעשות אשמח מאוד אם תוכלו לייעץ לי בנושא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול בadd

הוספת תגובה

• טיפול ב ADD

ד``ר אריה בקלו
    05/10/2009

שלום,
    טיפול בהפרעת קשב וריכוז אינו מוגבל לטיפול תרופתי בלבד.
    מחקרים הוכיחו שהשילוב של טיפול תרופתי יחד עם עם טיפול ריגשי/פסיכולוגי נותנים מענה טוב יותר מאשר רק תרופה או רק טיפול פסיכולוגי ולכן כדאי לך מאוד לעשות מאמץ,גם כספי ,לפרק זמן מוגבל .טיפול פסיכולוגי ניתן לקבל בעלות פחותה גם במסגרת קופות החולים.
    באשר למשקלך, אני מציע לך להקפיד מאוד על ארוחת בוקר טובה ומלאה וארוחת ערב עיקרית עם סיום השפעת הכדור.במהלך היום ,אם אין לך תאבון,ניתן לנסות חטיפי אנרגיה,משקאות אנרגיה וכו'.
    וחוץ מיזה את יכולה להרשות לעצמך לאכול מאכלים שהם רק בבחינת פנטזיות לכל שומרי המשקל...
    בברכה
    דר' אריה בקלו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• add

דידי
    05/10/2009

הבעיה שגם במסגרת קופ"ח זה עדיין מאוד יקר השאלה מה אפשר לעשות עם זה
    ולמה הכל כ"כ יקר ופגישה אחת בטוח לא מספיקה ויש לי עוד שאלה לפעמים הריטלין גורם לי לטיקים
    האם זאת תופעת לוואי רגילה שעוברת או שזה משהו שצריך לטפל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• add

דידי
    05/10/2009

הבעיה שגם במסגרת קופ"ח זה עדיין מאוד יקר השאלה מה אפשר לעשות עם זה
    ולמה הכל כ"כ יקר ופגישה אחת בטוח לא מספיקה ויש לי עוד שאלה לפעמים הריטלין גורם לי לטיקים
    האם זאת תופעת לוואי רגילה שעוברת או שזה משהו שצריך לטפל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• add

ד``ר אריה בקלו
    08/10/2009

שלום,
    טיקים יכולים להופיע כתופאת לוואי לא שכיחה לטיפול בריטלין.
    יש להבחין בין כאלו שכבר היו להם טיקים בעבר לבין כאלו שלא.
    בכל מקרה, כמות מועטה של טיקים איננה בעייתית ולא מחייבת שינוי או הפסקת הטיפול.לעומת זאת,כמות טיקים מרובה או החמרה משמעותית בטיקים קיימים מחייבים התיעצות חוזרת עם הרופא המטפל.
    באשר לנושא הכספי, אינני הכתובת למענה.
    בברכה
    דר' אריה בקלו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו