מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול בaddדידי05/10/2009
שלום!
אני בת 26 ואובחנתי לפני כשנה שיש לי הפרעת קשב וריכוז והתחלתי להשתמש בריטלין ל.א 30 מ"ג קודם כל הריטלין מאוד עוזר לי וכדי לתפקד אם זה בעבודה( אם הצלחתי להחזיק בה) אני חייבת לקחת ולא רק לעבודה זה עד לדברים הקטנים אפילו כדי להזיז את עצמי לסדר ולנקות אחרת אני פשוט לא יעשה כלום הבעיה שמאז שהתחלתי לקחת את הריטלין רזיתי המון גם ככה אני מעולם לא עליתי על משקל של 53 אבל עכשיו המשקל שלי נע בין 46 ל 48 ובנוסף לזה אני מרגישה שאני זקוקה מאוד לעזרה מקצועית בנוסף לטיפול התרופתי הבעיה שהכל נורא נורא יקר ולבחורה בגילי עם משכורת רגילה אני לא מסוגלת לשלם סכומים כאלו מטורפים אבל אני יודעת שאני זקוקה לעזרה לכן אני לא יודעת מה לעשות אשמח מאוד אם תוכלו לייעץ לי בנושא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול ב ADD
ד``ר אריה בקלו05/10/2009שלום,
טיפול בהפרעת קשב וריכוז אינו מוגבל לטיפול תרופתי בלבד.
מחקרים הוכיחו שהשילוב של טיפול תרופתי יחד עם עם טיפול ריגשי/פסיכולוגי נותנים מענה טוב יותר מאשר רק תרופה או רק טיפול פסיכולוגי ולכן כדאי לך מאוד לעשות מאמץ,גם כספי ,לפרק זמן מוגבל .טיפול פסיכולוגי ניתן לקבל בעלות פחותה גם במסגרת קופות החולים.
באשר למשקלך, אני מציע לך להקפיד מאוד על ארוחת בוקר טובה ומלאה וארוחת ערב עיקרית עם סיום השפעת הכדור.במהלך היום ,אם אין לך תאבון,ניתן לנסות חטיפי אנרגיה,משקאות אנרגיה וכו'.
וחוץ מיזה את יכולה להרשות לעצמך לאכול מאכלים שהם רק בבחינת פנטזיות לכל שומרי המשקל...
בברכה
דר' אריה בקלו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהadd
דידי05/10/2009הבעיה שגם במסגרת קופ"ח זה עדיין מאוד יקר השאלה מה אפשר לעשות עם זה
ולמה הכל כ"כ יקר ופגישה אחת בטוח לא מספיקה ויש לי עוד שאלה לפעמים הריטלין גורם לי לטיקים
האם זאת תופעת לוואי רגילה שעוברת או שזה משהו שצריך לטפל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהadd
דידי05/10/2009הבעיה שגם במסגרת קופ"ח זה עדיין מאוד יקר השאלה מה אפשר לעשות עם זה
ולמה הכל כ"כ יקר ופגישה אחת בטוח לא מספיקה ויש לי עוד שאלה לפעמים הריטלין גורם לי לטיקים
האם זאת תופעת לוואי רגילה שעוברת או שזה משהו שצריך לטפל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהadd
ד``ר אריה בקלו08/10/2009שלום,
טיקים יכולים להופיע כתופאת לוואי לא שכיחה לטיפול בריטלין.
יש להבחין בין כאלו שכבר היו להם טיקים בעבר לבין כאלו שלא.
בכל מקרה, כמות מועטה של טיקים איננה בעייתית ולא מחייבת שינוי או הפסקת הטיפול.לעומת זאת,כמות טיקים מרובה או החמרה משמעותית בטיקים קיימים מחייבים התיעצות חוזרת עם הרופא המטפל.
באשר לנושא הכספי, אינני הכתובת למענה.
בברכה
דר' אריה בקלו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מהו המינון המקסימלי לקונצרטה
הפסקת אטנט במכה אחת והאם יהיו תסמיני גמילה
ילד בן 10 לא יודע לקרוא ולכתוב
חילוק אטנט לרבעים כדי שההשפעה תחזיק למשך היום
התקף אסטמה לאחר שימוש בריטלין
שימוש ברטלין 10 מ"ג ומסוכן להפסיק
הפרעת קשב אצל מבוגר ומה הקשר לקליטה איטית
לקיחת קונצרטה ותופעות לוואי של חולשה
כתב ראי בגיל מבוגר ועל מה זה מעיד
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?