ADD והפרעת שינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ADD והפרעת שינה
    טלי
    12/10/2009

שלום,
    אני בת 17 ואובחנתי כסובלת מבעיית קשב לפני כשנתיים ומאז אני מטופלת בריטלין (טיפול שמוכיח את עצמו ומפתיע אותי כל פעם מחדש).
    אני סובלת מקשיים בהירדמות, בהתחלה חשבתי שזו בעיה חולפת אך לצערי היא ממשיכה כבר תקופה ארוכה. הבנתי שקיים קשר בין ADD לקושי בהירדמות, הקושי אצלי מתבטא בתנועת רגליים שלא בשליטתי, כלומר אני לא יכולה לשלוט ברצון הזה להזיז את הרגליים ב"עצבנות", זה חוזר על עצמו בכל לילה כשאני מנסה להירדם ולעתים קרובות אני מתייאשת מהניסיונות ולא ישנה לילות שלמים, בדר"כ איני ישנה שני לילות ובלילה השלישי אני "נופלת" למיטה וישנה שינה טובה ורצופה עד הבוקר.
    חשוב לציין כי איני מתונה בשום מצב של דיכאון ואין מחשבות מיוחדות שמטרידות את ראשי.
    איך אני יכולה לטפל בבעיה לאן עלי לפנות כדי לקבל עזרה ובקיצור מה אתה מציע לי לעשות? אני כבר כמעט מיואשת.
    אשמח לתגובה מפורטת ובונה וגם להסבר על הקשר בין תופעת הרגליים העצבניות לבין בעיית הקשב.
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ADD והפרעת שינה

הוספת תגובה

• add והפרעת שינה

ד``ר אריה בקלו
    14/10/2009

שלום,
    מתוך מה שכתבת ,אינני משוכנע שיש קשר ישיר בין הפרעת הקשב ובעיות ההרדמות שלך.
    אין קשר ישיר ומחייב בין 2 הבעיות. לרוב הילדים עם ADD אין בעיות שינה ולכן הייתי ממליץ לך לנסות לברר את הבעיה במרפאה להפרעות שינה .
    בברכה
    דר' אריה בקלו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו