ריטלין - הגדלת המינון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריטלין - הגדלת המינון
    יול
    18/11/2009

שלום,
    אני בת 30 והתחלתי בטיפול רק לפני כמה שבועות לאחר אבחון, הרופא רצה לתת לי LA30 אך התנגדתי כיוון שלא זקוקה לכ"כ הרבה שעות ריכוז (מספיק 3-4). אז הוא אמר שאמשיך לקחת את הרגיל 10מ"ג כי הוא מרוכז יותר.
    אחרי השימוש השני התחלתי להרגיש תחושה שאני מחכה לריכוז והוא איפשהו ליד אבל לא ממש מגיע, גם התאבון לא אבד לי כמו מקודם והיום ניסיתי בהרצאה של 3 שעות וחשתי תסכול מוכר שאני לא עוקבת.
    התור לרופא בעוד כמה שבועות והשאלה היא האם לחזור בי ולקחת מינון גבוה שמשפיע 8 שעות או לנסות לשחק ****אם מותר בכלל???**** עם הרגיל 10 מ"ג ולקחת 2 כדורים ביחד ?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריטלין - הגדלת המינון

הוספת תגובה

• מינון ריטלין

ד``ר אריה בקלו
    18/11/2009

שלום,
    בריטלין LA30 יש שווה ערך ריטלין של 18 מג. כך שמדובר בכמות גדולה יותר מאשר ריטלין 10 הרגיל, ובנוסף זה עובד עד 10 שעות.
    כמובן שאיננו נוהגים לתת המלצות מינון טיפולי דרך הפורום. את זה עושה רק הרופא המטפל.
    בברכה
    דר' אריה בקלו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו