שתי שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שתי שאלות
    שרית
    24/09/2007

ראשית,שלום,מקווה שאקבל תשובה למרות חוסר פעילות הפורוםבתקופה האחרונה.

בני עבר בדיקת טובה.עם הריטלין התוצאות לא היו עם שינו משמעותי.ללא הריטלין התוצאות היו -4.7 מה ניתן ללמוד מכך.

מה ההבדל בין איבחון נוירופסיכולוגי לבין איבחון פסיכולוגי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שתי שאלות

הוספת תגובה

• לשרית

אייל אליאש
    05/10/2007

ראשית שנה טובה
    בבדיקת הטובה משווים נתוני הבדיקה מבחינה סטאטיסטית עם נתוני המדגם כדי לבדוק האם הנתונים מתאימים למאפינים של ילדים עם הפרעת קשב ובאיזה מידה של ביטחון סטאטיסטי.
    סיכום של פירוש הנתונים נמצא בדף סיכום הבדיקה הנמצא בידך. לגבי פירוש הנתונים המספריים עדיף להתיעץ עם הרופא שהפנה אותכם לבדיקה. בכל אופן אני מבין שלא היה הבדל משמעותי בתוצאות הבדיקה עם וללא רטאלין. את המשמעות לתוצאה הזאת צריך להבין בהקשר של נתונים ומידע נוסף שלא נמצאים בידי. וזה מתקשר לשאלתך השניה שכן ניראה לי שחלק מהתשובות הייתי מחפש באיבחון פסיכולוגי אם נערך לבנך. שכן אז היה מדגם רחב יותר של תיפקוד במבדקים שונים ולאורך זמן ארוך יותר.
    איבחון נוירופסיכולוגי נערך על ידי פסיכולוג שהתמחה בתחום של הערכת הקשרים בין אנטומיה של תיפקודים מוחיים לבין תיפקודים קוגניטיביים והתנהגות.
    בשדה היומיומי יש חפיפה בין אבחון פסיכולוגי שנערך על ידי פסיכולוג חינוכי ונוירופסיכולוג. כך שמאוד חשוב מי המאבחן ומידת ידיעתו וניסיונו באבחון ילדים עם הפרעת קשב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו