מבולבלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבולבלת
    מעיין
    01/02/2010

היי אני בת 14 וחצי וכבר מגיל 3 אבחנו כי יש לי בעית קשב וריכוז .
    לקחתי רטלין קונצרטה עוד ועוד שום דבר לא עזר לי .. עכשיו לפני כבערך שנה לקחתי "סטרטרה" של 60 מיליגרם אני מאוד מבולבלת ולא יודעת עם זה בדיוק עוזר לי אני מרגישה יותר שקטה ופחות עצבנית זה עוזר לי לזכור דברים וגם לישון בצורה יותר טובה אבל מכל הדברים האלו אני לא בטוחה עם זה עוזר לריכוז שלי כלכך .. עם וכל הדברים החיובים שבכך.
    יש לי גם בעיה שאמרו לי לקחת את זה עם האוכל אבל אחראי האוכל הבטן שלי קצת "מנופחת" וקשה לי אח"כ לשתות הרבה מים כי הם ממלאים לי אותה ואז עם אני לוקחת עם האוכל זה עושה לי בעיות בבטן ובא לי להקיא וכו..
    תודרה רבה אשמח לעצות ועזרה מעיין .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבולבלת

הוספת תגובה

• מבולבלת

ד``ר אריה בקלו
    02/02/2010

שלום,
    נראה לי שהסטרטרה פשוט עוזרת לך.....
    אם בנוסף למה שאת כותבת, יש גם יכולת לימודית, הצלחה סבירה במבחנים ואין תחושת תסכול הרי שהמטרה הושגה.
    תופעות הלוואי הבטניות קיימות כמעט בכל סוגי הטיפול. אני עדיין ממליץ לאכול לפני נטילת הכדור על-מנת למזער את תופעות הלוואי.
    בברכה
    דר' אריה בקלו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו