לאיזה טיפול עליי לפנות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאיזה טיפול עליי לפנות?
    נועה
    04/02/2010

אני סטודנטית בת 25 בעלת לקויות למידה.
    לקויות הלמידה שלי מתבטאות בעיקר בהפרעות קשב וריכוז, איטיות וקושי לזכור דברים.
    מעבר להשפעה על הלימודים (אני נאלצת לפרוס את התואר על 5 שנים במקום 3 שנים, ואני עדיין עומדת על ציונים מאוד גבוליים), זה משפיע לי על העבודה.
    הגעתי למצב שאני עוד לא 4 חודשים בעבודה וכבר מוצאת את עצמי תחת זכוכית מגדלת של המנהלת בגלל שאני לא עומדת ביעדים שהעבודה דורשת.
    אני מניחה שכנראה זה תחום שאינו מתאים לי (מוקד טלפוני שדורש "לתקתק" כמה שיותר שיחות בכמה שפחות זמן), אך בתור סטודנטית- כרגע אני קצת מוגבלת מבחינת תחומי העבודה בהם אפשר לעבוד.
    חוסר העמידה ביעדים, גם בעבודה וגם בלימודים, גורמים לי להרבה חרדות ולחצים, מה שהוביל אותי לפנות לפסיכולוגית ממיינת בקופת חולים במטרה לקבל הפניה לטיפול, אך אותה פסיכולוגית התעקשה לשלוח אותי לטיפול המתמקד בדיאטה.
    אומנם אני אכן סובלת ממשקל עודף, אך עניין המשקל מתגמד ביחס לשאר הבעיות (לסיים את התואר עם ציונים שיאפשרו לי גם להתקבל לתואר שני ולהצליח להחזיק עבודה ליותר מארבעה חודשים- נראה לי קצת יותר חשוב מאשר להיות רזה).
    אשמח לקבל המלצה לאיזה טיפול עלי לפנות.
    בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאיזה טיפול עליי לפנות?

הוספת תגובה

• איזה טיפול ?

ד``ר אריה בקלו
    05/02/2010

שלום,
    אם יש לך חשד ,והוא נשמע מבוסס,שיש לך הפרעת קשב וריכוז ,עלייך לעבור אבחון מלא שבו יקבע אם יש לך את ההפרעה ובעקבות האבחנה יקבע מהו הטיפול שאת זקוקה לו.
    באשר להצעת הפסיכולוגית- חשבת להציע לה טיפול דיאטתי זוגי.....?
    בברכה
    דר' אריה בקלו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו