ADD עזרה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ADD עזרה בבקשה
    אפרת
    05/02/2010

אני בת 20 ומאז ומעולם היו לי בעיות להתרכז בזמן מבחנים הייתי נלחצת היה לי בלאק אאוט וכו.
    אבל הדברים החמירו לי בזמן האחרון מאד! אני לא מצליחה לראות סרט אפילו, אני מתקשה להרדם בגלל כל מיני מחשבות והסחות דעת פנימיות וחיצניות.
    מעולם לא הובחנתי בעבר, הייתי אצל נוירולוג לפני שבוע ונתן לי הפניה למבחן טובה, אני צריכה הקלות מכיוון שאני סטודנטית, האם מבחן טובה יתן לי את ההקלות אותן אני צריכה?
    לגביי טיפול תרופתי- מה עדיף ריטלין או קונצטרה? אני הבנתי שקונצרטה ניתן לקחת פעם אחת בבוקר וזה משפיע למשך 12 שעות האם זה נכון?
    ואיך יכול להיות שבתור ילדה מעולם לא אובחניתי בבית ספר? אומנם היו לי קשיים אבל תמיד היו לי ציונים טובים ורק בשנה האחרונה זה פשוט משבש לי את החיים.
    תוך כמה זמן התרופה משפיעה מהפעם הראשונה שלוקחים אותה?
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ADD עזרה בבקשה

הוספת תגובה

• אבחון הפרעת קשב בגיל מבוגר

ד``ר עדי אדר
    05/02/2010

שלום לך!

לתיאור שנתת יכולות להיות סיבות שונות כולל הפרעת קשב וריכוז.
    אכן נכון שהפרעה זו באה לידי ביטוי בגיל צעיר אמור ובדרך כלל יש רמזים לקיומה בבית ספר יסודי ובתיכון אם כי לעתים היא מתעצמת בגיל מבוגר.
    מבחן טובה לכשעצמו לא מאבחן הפרעת קשב! הוא רק מהווה בדיקה שמסייעת ויש צורך באבחון נוירולוגי מסודר כדי לקבוע את זו האבחנה הנכונה (יתכנו גם מצבי חרדה או חרדת בחינות המתבטאים בתסמינים אשר תארת).

לכן – בסיכומו של דבר יש צורך באבחון נוירולוגי מסודר!

בברכה!
    דר' עדי אדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו