עזרה בהבנת סיכום אבחון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בהבנת סיכום אבחון
    אמא
    12/03/2010

שלום רב לכם,
    לבני בן ה- 10 בוצע אבחון רב תחומי של כשרי למידה ולקויות למידה. יש ביידי את סיכום, אשמח אם תוכלו לעזור לי להבין אותו יותר (במילים פשוטות).

להלן הסיכום:
    הממצאים מצביעים על הפרעה קלה לתהליכי הקצאת קשב מתמשך ועם אפקט תואם באשר לשליפת מידע מזיכרון הצהרתי. במישור ההתנהגותי נצפו מאפיינים לאי שקט פסיכו מוטורי קל וללא עדות לתגובות אנטגוניסטיות ו/או קושי ביצירת קשר בין אישי מותאם לנסיבות ולגיל.

תודה מראש
    ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בהבנת סיכום אבחון

הוספת תגובה

• עזרה בהבנת סיכום אבחון

ד``ר עדי אדר
    12/03/2010

שלום לך!

אמנם הניסוח קצת "עמוס" אבל נמצאו הנמכה מסוימת בתפקודי קשב - היכולת לשמור קשב לפרקי זמן ארוכים. כמו כן נצפתה עדות לאי שקט גופני, תזוזות וכ''.

לא נמצאו קשיים ביצירת קשר עם המאבחנת במהלך האבחון.

כמובן שניתן להתקשר למאבחנת לקבלת פרטים נוספים.

בברכה,
    דר' עדי אדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה בהבנת סיכום

ד``ר אריה בקלו
    13/03/2010

שלום,
    אם יורשה לי ,ובנוסח מעט ציני,
    הסיכום שקיבלת מזכיר לי במשהו את הניסוחים והביטויים הגבוהים(יש אומרים פלצניים)של פקודות המבצע של צה"ל במהלך מלחמת לבנון השניה.
    סיכום אבחון רפואי צריך להיות כתוב בשפה מקצועית מובנת לקורא הסביר !
    בברכה
    דר' אריה בקלו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו