האם זה הפרעת קשב?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם זה הפרעת קשב?
    גיורא
    04/05/2010

שלום רב,
    אני בחור כבן 34 אשר סובל מתת השגיות כרונית (ציונים נמוכים מאוד, אין תעודת בגרות הדחות כמעט מכל קורס בצבא ובעבודה) לא מרוכז,לא מאורגן, לא מתמיד ושוכח המון (תמיד מתחיל עם מוטיבציה ואח"כ זה יורד) כמו כן למרות גילי אני במינוסים גדולים ללא סיבה ושנים של שיחות של האחים שלי לא עוזרות - אני פותח חשבון חדש מקבל ישרכארט ומשתמש בו באימפולסיביות כאילו אין מחר עד שהבנק מחרים לי אותו וכך זה נמשך כבר שנים (היום אני בחובות של 200,000 ש"ח בלי בית ומשפחה סתם כך. מה קורה לי???? אני לא מצליח ללמוד מטעויות, לא מצליח לתכנן התפוקות שלי בעבודה נמוכות מאוד ואני כבר במחשבות שאין לי תקנה בחיי וזאת למרות אינטלגנציה גבוהה והערות שמלוות אותי מהילדות שיש לי פוטנצייאל וכו'...די נמאס לי מה קורה לי???
    אצין שבילדותי סבלתי מהפרעת OCD שחלפה בערך לפני הצבא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם זה הפרעת קשב?

הוספת תגובה

• יתכן, יתכן....

ד``ר עדי אדר
    05/05/2010

שלום לך!

כמובן שלא נ יתן לאבחן על סמך תאור קצר אבל בהחלט התאור שלך מאוד מתאים לאדם עם הפרעת קשב - תת השגיות, פיזר דעת, שכחה, קשיי התארגנות, קשיי התמקדות, קושי להתמקד במשימות לימודיות, קושי להתארגן בתחום הכספי - כל אלו מאפיינים של הפרעת קשב.

בהחלט מומלץ אבחון!

בברכה,
    דר' עדי אדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו