דימוי עצמי נמוך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימוי עצמי נמוך
    פרץ נאטלי
    19/11/2007

הבן שלי בן 6 סובל מביטחון עצמי נמוך הוא ביישן מאוד תמיד דואג מהסביבה איך יגיבו למראה שלו ללבוש שלו >הוא לא מוכן להקשיב להערות איך שמעירים לו הוא מתחיל לבכות אני חייבת לציין שרוב הזמן הוא לא לבד אלא עים אחייניות שלו הוא ילד מאוד רגיש ומפונק אוהב לדבר על הכול הוא מטופל בבמרכז לגיל הרך בריפוי ועיסוק עקב בעיות במוטוריקה הגסה והעדינה אני כאימו מאוד רוצה לדעת איך לטפל בדימוי העצמי שלו ולעלות לו את הביטחון העצמי שלו לפני כניסתו לבית הספר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימוי עצמי נמוך

הוספת תגובה

• דימוי עצמי

אייל אליאש
    20/11/2007

המושג ביטחון עצמי או בישנות אלו משמעויות שאת מעניקה להתנהגות של בנך. כדי ליצור שינוי אצל בנך בדפוסי החשיבה , תגובותיו הרגשיות ותיפקודו התנהגותי במקומות בהם יש קושי. יש צורך בקבלת מידע רב נוסף. כגון : מידע התפתחותי, תיפקוד במקומות שונים : משפחה, חברים, גן , חוגים, שכונה ועוד וכן בעיסוקים שונים. חשוב לדעת את דפוסי התקשורת בבית ועוד. לדעתי אם את חשה שהקשיים נמשכים זמן רב יחסית וללא שינוי משמעותי כדאי לפנות לפסיכולוג באיזור מגורייך המתמחה בהדרכת הורים לילדים בגילאים אלה. בכל מקרה לא הייתי שם את התאריך של תחילת א' כמטרה בפני עצמה.

בהצלחה
    איל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו