ילד בן3.5

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד בן3.5
    מיכל
    26/09/2010

השנה הכנסתי אתו לראשונה לגן הופרד גם מאחותו התאומה
    עד עתההיה במסגרת של מטפלת עם עוד שני ילדים הקטנים מהם

מהיום הראשון הגננת תייגה את הילד כבעיתי : היה תולש דברים מהקירות מקשקש על השולחן חוטף אוכל מחזיר למי שמרביץ לו לא יושב ובורח ....
    אנחנו והגננת התחלנו בכוחות משותפים לעבוד על הגדרת החוקים בגן ולתגמל על התנהגות טובה , חל שיפור הילד יושב בריכוז , יושב ועושה יצירה , לא מחזיר מכות יודע לקבל ולהגיד לגננת , לא תולש מהקיר ...
    בבית הילד יושב איתי בלי בעיה אנחנו יוצרים , משחקים בדומינו , פאזלים , התאמות צבעים ,סיפורים ... הוא יודע לספור במהירות גם באנגלית יודע צבעים צורות מדבר הרבה לא מתביש מזרים ויש לו שאלות ותשובות שאפילו הגננתעעם כול זה שאומרת שהוא שובב שהוא ילד גאון ...
    אני תוהה האם לקחת את הילד לאיבחון לבד בכדי להוכיח לגננת שתעזוב את הילד בשקט
    הרי זה מוקדם מדי ואפילו הגננת ביקשה איבחון מהמנהל והוא לא הסכים לה אמר לה שתסתדר איתו זה התפקיד שלה וזה מוקדם מאוד לאיבחון
    אבל כול יום אני מקבלת ממנה דיוח אפילו על שטויות - היום הואזרק חול בחצר , ותפס על הגדר ... אבל בסה"כ הכללי הוא לא הרביץ לא ברח ישב הקשיב יצר ...
    מה המלצתכם , ומה נראה לכם ...
    בבית הוא מצית ומתעסק ומעולם לא היו לי בעיות איתו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילד בן3.5

הוספת תגובה

• ילד שובב

ד``ר אריה בקלו
    26/09/2010

שלום,
    לא כל ילד אנרגטי ,שובב ואפילו מעט היפראקטיבי , הוא בהכרח גם עם הפרעת קשב וריכוז.
    אני מסכים שמדובר בגיל צעיר מידי לאבחון.
    כן רצוי שתפנו לקבלת טיפול התנהגותי לצורך הקניית גבולות במסגרות שונות.
    ניתן לקבל טיפול כזה במסגרת קופת החולים.
    נקודה נוספת למחשבה- יתכן והילד עם מנת משכל גבוהה ופשוט משתעמם בגן ולכן תגובותיו הבעיתיות.
    בברכה
    ד"ר אריה בקלו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו