הפרעות קשב וריכוז

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרעות קשב וריכוז
    אורטל
    09/11/2010

בני בן 6 לומד בכיתה א בשבועיים האחרונים מורתו זימנה אותי לפגישה והודיעה על כך שהוא לא מרוכז בכיתה ופתאום מחליט שבא לו לשיר הוא לא מוציא את המחברות והספרים הנדרשים מהתיק ולא יוצר קשר עין עם המורה גם בבית שאני עושה איתו שעורי בית הוא לא מרוכז וכול דבר מעסיק אותו. תמיד צריך לקרוא לו כמה פעמיים עד שהוא יענה . הוא ילד ביישן וסגור אשר בשנים קודמות היה לו בעייה רגשית הוא היה מפספס צרכיו במכנסיים הרבה בבית ומפחד לישון לבד.
    המורה והיועצתיעצו לי ללכת לנורולוג ילדים אבל אני קצת חוששת מכיוון שלא הייתי רוצה לתת לו ריטלין אבל חשוב לי לטפל בו עכשיו ולא מאוחר יותר מה עצתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרעות קשב וריכוז

הוספת תגובה

• הפרעות קשב וריכוז - תגובה

ד``ר עדי אדר
    10/11/2010

שלום לך!

המלצתי פשוטה- להקשיב לצוות החינוכי ולבצע אבחון. טיפול במצבים כאלו הוא לא בהכרח תרופתי ומאידך קיימת הפרעה התנהגותית המחייבת הערכה מקצועית ולפי התאור הקצר שלך הפרעת קשב היא בהחלט אפשרות שבאה בחשבון.

בברכה,
    דר' עדי אדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו