אם צריך איבחון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אם צריך איבחון
    מון
    10/11/2010

שלום...

אני אמא לבת 9 בכיתה ד הילדה טובה מקשיבה גם בבית ספר היא מהילדים הטובים היא מכינה שעורי בית לבד אני רק בודקת לה. .
    הבעיה היא בזמן המבחנים אני מכינה אותה למבחנים היא יודעת החומר טוב מאוד אני לא יודעת מה קורה בזמן המבחן הילדה לא עונה נכון על שאלות שהיא יודעת טוב מאוד התשובה שלהן .
    מה קורה.. ומה אפשר לעשות.. עם מי להתייעץ.
    האם היא צריכה איבחון כלשהו ?

שאלתי המורה מה קורה אם היא יודעת החומר מה קורה בזמן המבחן
    אין תלונות מהמורים על בעיה חוץ מזה שהיא מדברת בכיתה אין בעיות אחרות שלא ידוע לי עליהם. גם הרופא אמר שלא נראה לו שיש לה בעית קשב וריכוז.

לטפולכם תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אם צריך איבחון

הוספת תגובה

• אם צריך איבחון - תגובה

ד``ר עדי אדר
    10/11/2010

שלום לך!

לפחות לפי התאור הקצר שמסרת לא נראה כי הכיוון הוא של הפרעת קשב וריכוז אלא יתכן חרדת בחינות, קושי בשליפה במצבי לחץ, קשיי התארגנות.

כדאי במצבים אלו להכניס לתמונה את היועצת החינוכית, לנתח מספר מבחנים ואת אופי השגיאות בהם כאשר אז אפשר לתכנן אסטרטגיות מתאימות לשפר ביצוע בזמן מבחנים.

אם הרושם של הרופא המטפל הוא גם של חרדת בחינות אמיתית עם תסמיני חרדה ניתן לשקול טיפול הרגעתי קל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו