בעיות קשב וריכוז

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות קשב וריכוז
    שירה
    16/11/2010

שלום,
    אני בת 21, מזה תקופה ארוכה שאני סובלת מבעיות קשב וריכוז.
    בתקופת בי"ס תמיד הייתי מרחפת בשיעורים, בשלב מסויים נשלחתי למבחן טובה והייתי אצל ניורולוג והוחלט שאקבל ריטלין.
    מאז שאני זוכרת את עצמי כל פעם כשאני קוראת אני פשוט נרדמת... העיניים שלי לא מצליחות להחזיק את עצמן. (לעיתים גם בטלווזיה). רק במחשב אני מסוגלת לשבת המון.
    האם זה נורמלי?
    בנוסף אני מקבלת בחילות כאשר אני ממש מנסה להתרכז או כאשר אני מבצעת פעולות מתמטיות וכד'. האם זה סביר? אני לא יודעת כיצד להתמודד עם זה.
    לפני כמה חודשים רציתי לעבור את מבחן הפסיכומטרי אז הלכתי שוב לבדיקה ונאמר לי כי אני צריכה להגדיל את המינון של הריטלין, המצב הולך ונהיה גרוע יותר?
    אני ממש מיואשת, אני רוצה להתחיל ללמוד בסמסטר אביב ולא יודעת כיצד להתמודד עם הקושי.
    בתודה,
    שירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות קשב וריכוז

הוספת תגובה

• בעיות קשב וריכוז - תגובה

ד``ר אריה בקלו
    16/11/2010

שלום,
    מאחר ואת מאובחנת כ ADHD הרי שכל שנותר לעשות הוא התאמה טיפולית.
    המינון וסוג הטיפול נקבע ע"פ הגיל, משקל, צרכי המטופל וכו' ולכן רק טבעי הוא שיהיו שינויים במהלך השנים.
    בחילה כתוצאה ממאמץ לימודי או מחשבתי אחר אינו אופיני להפרעת קשב ולכן אני ממליץ לבדוק בכיוונים אחרים כגון ראיה.

בברכה

ד"ר אריה בקלו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה

שירה
    16/11/2010

לפני כחודש עשיתי בדיקת ראיה לשמחתי אני רואה6/6.
    אתה יכול להמליץ לי על איזשהו סוג טיפול מלבד ריטלין? \

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה - תגובה

ד``ר אריה בקלו
    17/11/2010

איננו נותנים המלצות טיפוליות דרך הפורום.
    זאת צריך לעשות הרופא המטפל.
    ברצוני להדגיש שתרופות אלטרנטיביות אינן תחליף לריטלין או נגזרותיו.

ד"ר אריה בקלו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תראי...

הילה
    18/11/2010

אבל חשוב להגיד שאני לוקחת אומגה 3 סופהרב איזה תקופה וזה כן משפר את המצב נקודות בהן הייתי חלשה בלימודים מתחילים להשתפר עם הזמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו