ריטלין 40 מ"ג LA לבן 13 משקל 40 ק"ג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריטלין 40 מ"ג LA לבן 13 משקל 40 ק"ג
    טורי
    29/11/2010

שלום,
    הבן שלי מקבל ריטלין מגיל 9. כיום הוא בן 13 ועבר ממינון של 10 מ"ג רגיל+20 מ"ג SR לגדור אחד שמחזיק כ-8 שעות 40 מ"ג LA.
    רופאת משחה טוענת שזה לא המינון הגובה ביותר שאפשר לתת לו.
    הנוירולוג טוען שזה יותר מידי אבל מודה שיתכן ש-30 מ"ג לא יספיק (מדובר כל הזמן על LA).
    הילד מתלונן שהכדור הוא לו דיכאון. זה מה שהוא אמר גם על המינון הקודם. אבל עכשיו הוא התחיל להסתיר את זה שהוא לא לוקח את הכדור מידי פעם.

הרופא אומר שצריך להחליף לאדורל או סרטרטה (אני בטח משבשת את השם). מה עושים ? מה עושים כשרופא אחד אומר כך והשני אחרת ? אני לא יכולה לא ללכת לנוירולוג שכן הוא המומחה ואילו רופאת הילדים בלתי נמנע מלהתקל בהערות שלה ולהרגיש חסר אונים כיוון שהיא זאת שרושמת את התרופות כל חודש.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ריטלין 40 מ"ג LA לבן 13 משקל 40 ק"ג - תגובה

ד``ר אריה בקלו
    29/11/2010

שלום,
    לא אוכל לתת המלצה למינון וסוג הטיפול במסגרת הפורום כי זה תפקידו של הרופא המטפל.
    במקרה של מחלוקת בין רופאים אני ממליץ להשמע למומחה בתחום ובמקרה זה מדובר בנוירולוג !

בברכה
    ד"ר אריה בקלו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו