עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    מירי
    02/02/2011

אני רוצה להציג את הקשיים שיש לי והייתי שמחה שתעזרו לי להגדיר את הבעייה שלי ותכוונו אותי :
    כשאני שומעת הרצאה קשה לי לעקוב מהתחלה ועד הסוף כלומר באמצע אני מתנתקת וחוזרת.
    בהרצאה קורה לי לא פעם שהדברים הנאמרים , לא "נקלטים" כאילו משהו נחסם לי בהבנה .
    כשאומרים שיש אפשרות לשאול שאלות אין לי אף פעם מה לשאול .
    אני אף פעם לא משתתפת כלומר אין לי מה להגיד .
    הדברים שנאמרים בהרצאה "מתבלבלים "לי ואין לי כמעט יכולת לחזור על הדברים שנאמרו
    אם מישהו שואל אותי על מה הייתה ההרצאה.
    מה שאני זוכרת מהדברים ,זה קטעי הרצאה ואין לי אף פעם "תמונה "מושלמת של מה שנאמר ואגב אני מדברת על הרצאות בתחומים שכבר שמעתי עליהם בעבר ולא הרצאה חד פעמית על משהו שאינו מוכר לי

מה עלי לעשות ?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• עזרה

מירי
    02/02/2011

אגב אני בת 39 אם זה משנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה - תגובה

ד``ר עדי אדר
    03/02/2011

שלום לך!

על מנת להבין את בעייתך צריך לשבת ולקבל נתונים באופן מפורט על בעייתך או בעיותייך.
    הפרעת קשב לא מתחילה בגיל 39 ש' ואין ספק שיש הרבה גורמים המקשים על אישה בגיל זה להקשיב להרצאות.
    חשוב לקבל נתונים על מצבך הבריאותי, הרגשי, המשפחתי, החברתית, תולדות עבר, גורמי סיכון רפואיים לפני שמנסים להבין מה הסיבה לתלונות שלך וכמובן שאת זה אפשר לעשות רק במסגרת בדיקה מסודרת אצל רופא.

בברכה,
    דר' עדי אדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו