האם ריכוזית מתאימה במקום קונצרטה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם ריכוזית מתאימה במקום קונצרטה?
    רביד אבישי
    25/02/2011

הבן שלי בן 16 .הקונצרטה גורמת לו לכאבי בטן ,ואני חושש מבעיות של אולקוס.כמו כן כן יש לו בעיות בתיפקוד בלוטת הטריס.האם מומלץ לנסות רכוזית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• היי אבישי

אלה שפי
    25/02/2011

לאור התיאור לא הייתי עושה שום דבר ללא התייעצות עם רופא מומחה
    התופעות המתוארות לא צריכות להיות
    בהצלחה!
    אלה שפי,
    פסיכולוגית מומחית לטיפול בבעלי הפרעות קשב וריכוז

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם ריכוזית מתאימה במקום קונצרטה? - תגובה

ד``ר עדי אדר
    25/02/2011

שלום לך!

קונצרטה לא גורמת לאולקוס!
    יש תכשירי ריטלין נוספים אשר יתכן ולא יגרמו לכאבי בטן.
    ריכוזית היא פורמולה טבעית שעד עתה נבדקה במחקר יחיד ושום גורם רפואי רשמי לא אישר חומר זה לטיפול בהפרעות קשב. בדומה לריכוזית יש בארץ מספר חומרים נוספים אשר לדברי המשווקים שלהם הם מועילים להפרעות קשב . איננו יכולים לאשר הצהרות אלו וגם לא לשלול אותם.

בברכה,
    דר' עדי אדר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בתור אחד שניסה ריכוזית,זום

מבין עניין
    26/02/2011

וכל מוצר טבעי אחר שמנסים לשווק לנו במסווה של פתרון שעובד,זה רחוק מלהיות יעיל כמו הריטלין לצערי,ופשוט מנצלים את המצוקה של האנשים שרוצים לא להשתמש בתרופות כימיות כדי לעשוק את כספם,מדובר בדברים יקרים שריכוזית וזום משהו כמו 180 ש"ח לחודש,ואומרים תנסו כמה חודשים,וזה מגובה במחקר קליני אחד בקושי שמי יודע אם הוא גם לא מומן על ידיהם,בתור אחד שניסה התאכזבתי קשות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו