שילוב תרופות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שילוב תרופות
    שאול
    17/03/2011

שלום רב
    אני בן 26 מטופל כמעט שנתיים בפריזמה מינון 60 מ"ג להפרעה טורדנית כפייתית והיא עזרה לי מאד ,לאחרונה ולפני התייעצות עם הפסיכיאטר שלי התחלתי להשתמש בקונצרטה להפרעות קשב וריכוז ,לאחר שימוש של 5חודשים בקונצרטה במינונים עולים היא עזרה לי מאד בבעיות הקשב והריכוז, אבל לאחר תקופה זו היתי צריך לעלות למינון 108 מ"ג קונצרטה ליום בכדי שיעזור,ולאחר המפגש האחרון עם הפסיכיאטר שלי הוא המליץ לעזוב את הקונצרטה ולהשתמש באדרונקס במקומם 4 מ"ג ביום, אני כבר בלי קונצרטה כמעט שבועיים ונוטל רק את האדרונקס 4 מ"ג והפריזמה 60 מ"ג ולא מרגיש שיפור במצב הריכוז.
    1.האם יש עדות לתועלת האדרונקס להפרעות קשב(מנסיונך) לאנשים בעלי רקע הפרעות מצב רוח?
    2.שילוב אדרונקס עם קונצרטה גרם למצב היי ותופעות לוואי שונות?האם עדיף לחזור לקונצרטה או להמשיך באדרונקס עם העלאת מינון(לפי המלצת פסיכיאטר שלי)?ומה הוא הזמן והמינון המיטבי שבו ארגיש שיפור בהפרעת הריכוז בנוגע לאדרונקס?
    3.מה המינון המקסימלי של קונצרטה לאדם ששוקל 88 ובגילי?(לא זהה למינון ריטלין שהינו 90 מ"ג,לפי בירורים 90מ"ג ריטלין רגיל שווה להרבה יותר ביחס לקונצרטה.
    מאד מאד מצטער על ההארכה אבל אני מבולבל מאד,אני נמצא במעקב פסיכיאטרי ורק רוצה את דעתך בנושא, כי אני יודע שאתה לא יכול להמליץ על טיפול בפורום.
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שילוב תרופות

הוספת תגובה

• שילוב תרופות - תגובה

ד``ר עדי אדר
    20/03/2011

שלום לך!

אני בעצמי זקוק לקונצרטה כדי לנסות להבין מה שאתה מציין כי זה מאוד עמוס.

בכל אופן כדי לפשט את הנושא : המינון המקסימלי המומלץ לקונצרטה הוא 90 מ"ג וזאת כמובן על פי המלצה של רופא מטפל.

בברכה,
    דר' עדי אדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו