הוראה מתקנת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הוראה מתקנת
    ליהי
    23/12/2007

שלום רב,
    הבן שלי בן 5, אובחן כ-ADHD לפני שבועים אצל ד"ר איריס מנור באניגמה. במקביל, הגננת עדכנה אותנו על קשיים במוכנות לכתה א' כגון מודעות פונולוגית, חשבון בסיסי, התמצאות במרחב וכך הלאה. קיבלנו המלצה להתחיל עימו שיעורים פרטניים בהוראה מתקנת, על מנת להכינו לכתה א' מתוך מחשבה שאותה מורה תמשיך ללוות אותו בכתה א'. עלי גם לפנות למכון להתפתחות הילד בקופ"ח על מנת לקבל משם ריפוי בעיסוק. אני מתלבטת אם בנושא של הוראה מתקנת לגשת דרך המלצות של חברות למורה פרטית שעולה בסביבות 70-80 ש"ח, או ללכת למכון רותם שנמצא במקום מגורי ושם לשלם 95 ש"ח לשיעור.
    מה לעשות?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הוראה מתקנת

הוספת תגובה

• הוראה מתקנת

אייל אליאש
    24/12/2007

לדעתי חשוב ללכת לאיש מקצוע שיש לך המלצות לגביו . אם זו מורה להוראה מתקנת אז חשוב לוודא שהיא עבדה עם ילדים בגילאי הגן. אפשר לקבל המלצות מיועצת בית הספר היסודי שאליו בנך מיועד ללכת בשנת הלימודים הבאה. את מכון רותם איני מכיר כך שאני לא יכול לחוות דעה
    בהצלחה
    איל אליאש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבחון בגיל 3

אייל אליאש
    27/12/2007

שלום לך
    בגיל 3 עוד לא מקובל לאבחן הפרעת קשב. אך לדעתי כדאי לערוך איבחון התפתחותי כדי לבדוק את הקשיים ולהעריך את מקורם . חשוב בגיל הזה לזהות קשיים התפתחותיים שניתן לטפל בהם כבר בגיל הזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו