קשב וריכוז בגיל ההתבגרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשב וריכוז בגיל ההתבגרות
    דורית
    17/04/2011

אני ממש מיואשת
    יש לי ילד בן 13
    שמיום ליום יותר קשה עושה מה שבא לו יוצא מהבית לא שומע בקולי אני לא יודעת כבר מה לעשות איתו
    כשהוא בבית ספר אם בא לו הוא נכנס אם לא הוא מטייל מה לעשות למי לפנות הוא לוקח ריטלין 40 מ"ג אני לא יודעת לאן לשלוח אותו לחטיבה אנא עיזרו לי אני מרגישה שאני מאבדת אותו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשב וריכוז בגיל ההתבגרות

הוספת תגובה

• קשב וריכוז בגיל ההתבגרות - תגובה

ד``ר אריה בקלו
    19/04/2011

שלום,
    מתן טיפול תרופתי בלבד לא תמיד מספיק.
    יש לשלב זאת עם יעוץ וטיפול פסיכולוגי/התנהגותי הן לילד והן למשפחה.
    ילדים בגיל ההתבגרות הם בעיתיים, ואלו שיש להם גם הפרעת קשב וריכוז בעיתיים יותר.
    יש לשקול אפשרות של מסגרת חינוכית התואמת את צרכיו. על כך אני ממליץ להתיעץ עם יועצת ביה"ס.

בברכה
    ד"ר אריה בקלו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

דורית
    20/04/2011

אני ממש רוצה שתעזרו לי בקשר למסגרת תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• במקום ריטלין או בתוספת- אימון מוחי?

רוחלה
    20/04/2011

לבני בן ה-6 גילו לאחרונה ADHD. שמעתי על תופעות הלוואי הנגרמות בעת השימוש בריטלין, קונצרטה ותרופות אחרות. אולי יהיה עליו להשתמש בהם.
    אך מנסה למצוא אלטרנטיבות אחרות, בין היתר קראתי על אימון נוירו-קוגניטיבי להפרעות.

מה ידוע לכם על שיטה זו ומהן האופציות בשוק?

תודה מכל הלב,

רוחלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו