מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קצת מיואשת..sh27/04/2011
למומחים שלום ,
אני סטודנטית ואני עברתי את בחינת "טובה" והשתמשתי בריטלין בתחילה וזה היה מדהים בשבילי במיוחד כי הרגשתי קושי רב בלימודים אך לאחר שבוע הייתי צריכה לשנות מינון וגם זה לא עזר והיו גם תופעות לוואי החלטתי לעבור לקונצרטה 36 מ"ג וזה עוזר לי יותר לשבת אך מבחינת הריכוז לא כמו בהתחלה ותופעות הלוואי לא נעימות כי יש בחילות..ולכן לא יודעת אם כדאי לעלות מינון(שוקלת 45 ק"ג) אני באמת מרגישה מיואשת במיוחד כי הנוירולוגים שהגעתי אליהם קצת מזלזלים בכול העניין הזה ולא עוזרים לי ממש, אשמח לעצה ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קצת מיואשת.. - תגובה
ד``ר עדי אדר29/04/2011שלום לך!
במסגרת פורום זה איננו נותנים יעוץ רפואי פרטני לגבי מינונים. לא ממש ברור לי למה את מתכוונת שהרופאים זלזו בך ואני מקווה ש.לתחושתך לא נכונה.
המשפט "החלטתי לעבור למינון של 36 מ"ג" לא מובן לי - את מחליטה על מינונים או שהרופא הנוירולוג המליץ? מצופה כי החלטה בנושא זה היא של הגורם הרפואי....
בכל מקרה מומלץ לפנות לרופא מטפל ולא "לקפוץ" במינונים אלא להמתין בסבלנות כי לעתים יש צורך בנטילה רציפה למשך שבועיים שלושה עד שמקבלים אפקט רצוי.
בברכה,
דר' עדי אדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצת מיואשת..
קצת מיואשת..02/05/2011האם תוכלו להמליץ לי על נוירולוג טוב בכללית? אשמח מאוד אם כן ,כי לצערי הנוירולוגית הראשונה שהייתי אצלה לא מעודדת לקחת ריטלין והנוירולוג האחר כשביקשתי להחליף מינון טען שאולי אני לא צריכה רטלין.. תודה מראש..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצת מיואשת.. - תגובה
ד``ר עדי אדר06/05/2011שלום לך!
העובדה שנוירולוג לא ממליץ על מתן ריטלין לא הופכת אותו לרופא טוב - יתכן אף להפך...
בכל מקררה איננו ממליצים על רופאים במסגרת הפרום כי זה לא אתי.
אני ממליץ שתפני למוקד של כללית מושלם לקבלת הכוונה ליועצים נוספים במידת הצורך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקצת מיואשת..
אלה שפי12/05/2011ייאוש לא יקדם אותך בשום דבר. חזרי לניורולוג שהרגשת הכי טוב אצלנו ושיתאים לך את המינון המתאים לך . לא צריכות להיות תופעות לוואי אחרי תקופת מה שלוקחים את התרופה
לא להרים ידיים! הרטלין או הקונצרטה אמורים לעזור לך להתרכז ולהרגיש משיגת יעדים!
אלה שפי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מהו המינון המקסימלי לקונצרטה
הפסקת אטנט במכה אחת והאם יהיו תסמיני גמילה
ילד בן 10 לא יודע לקרוא ולכתוב
חילוק אטנט לרבעים כדי שההשפעה תחזיק למשך היום
התקף אסטמה לאחר שימוש בריטלין
שימוש ברטלין 10 מ"ג ומסוכן להפסיק
הפרעת קשב אצל מבוגר ומה הקשר לקליטה איטית
לקיחת קונצרטה ותופעות לוואי של חולשה
כתב ראי בגיל מבוגר ועל מה זה מעיד
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?