שלום לכם.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לכם.
    ליר
    23/05/2011

היי ,קבעתי טור לפסיכאטרית ילדים לבצע הערכה של הפרעות פסיכוטיות והפרעת קשב וריכוז אצלי.
    אני בן 17.
    אמא שלי הזמינה טור לפסיכאטרית ילדים,אך אמרו לה שהיא חייבת לבוא.
    ואני פשוט לא מעוניין שאמא שלי תהיה בשיחה ,מה עליי לעשות?אמא שלי בעצמה לא תוכל להגיע לתור שנקבע,ולפי מה שהבנתי בכלל השיחה צריכה להיות אישית ביני לבין הפסיכאטרית, עם כך למה היא אמרה לה שהיא חייבת להגיע?כי אני פשוט לא יגיד את מה שעל הלב שלי עם אמא שלי תהיה איתי..יש לי מטען רגשי כבד מאוד אחרי ה17 שנים האלה שסבלתי מכל מיני דברים שלא ייחסתי להם חשיבות.(שהם לכאורה הפרעות),כעת יש נזק.
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום לכם.

הוספת תגובה

• שלום לכם. - תגובה

ד``ר עדי אדר
    27/05/2011

שלום לך!
    סביר בהחלט להניח כי הרופא מעוניין לשמוע את אימך ומאידך בהחלט מותר גם לך לשבת עם הרופאה ביחידות! חשוב מאוד במקרים כאלה לקבל נתונים גם מהאם ולא רק ממך ולכן הדרישה של הרופאה היא בהחלט סבירה.

איני יודע מה הגישה המקצועית של הרופאה אך כנראה שהיא רוצה לקבל פרטים מסויימים מאימא שלך ובהמשך ניתן לבקש לדבר איתה ביחידות.

בברכה,
    דר' עדי אדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו