מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם לתינוקאפרת29/06/2011
שלום רב,
ילדתי את בני בתאריך 14/06/11 בשעה 04:35 . השם היחיד שאני מתחברת אליו הוא איתי.
רציתי לדעת האם השם מתאים.
כמו כן, הברית נדחתה אולם אני ובעלי רוצים כבר להחליט על שם.
אשמח לתשובה בהקדם והמון תודה מראש.
אפרת וערן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת שם משפחה
אפרת29/06/2011שם המשפחה שלנו ושדי אפרת וערן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אפרת
ליאת יוגב29/06/2011מספר הגורל של התינוק הינו 6 , מספר המוכיח על הצורך בהרמוניה , אהבה , משפחה , רגישות מאד גדולה קיימת בו , כאשר השם איתי מוכיח על צדדים רגשיים במיוחד , מול חלק האומר - מה פתאום , כמו לראות הפחד מאיבוד שליטה ,דבר העלול ליצור מצבים של הפתעות לדרך החיים !!
המפה מוכיחה על כך , שבחוויה שלו לא תמיד ירגיש שקיימים שם בשבילו ,
היבט אחר , מספרים יותר מדי רגשיים , כאשר מפה שיש בה אלמנטים נשיים עלולה ליצור לימים קושי באינטימיות .
כמו גם ציר החברה מעיד על קונפליקט , דבר המוכיח על משברים בתחום .
אם כך השם איתי - לא מומלץ , לאחר כל ההסברים הנ"ל תוכלו להבין הסיבות לכך .
נסו להתחבר לשמות נוספים כדי להיטיב את דרכו של התינוק !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליאת
אפרת30/06/2011היי ליאת,
תודה רבה על התשובה אבל מה שמדהים אותי הוא ששאלתי עוד שתי נומורולוגיות והן אמרו לי שהשם ממש מתאים עם התאריך לידה ואני כרגע ממש אובדת עצות.
תודה,אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אפרת
ליאת יוגב30/06/2011כל שנשאר הוא להחליט על מי את סומכת , יכולה לבחון התשובות שלי בפורום זה , לאורך השנים ... אין לי ספק שלא טועה , כמו גם לא מטעה ,
לכן כל שנשאר לך , זה להחליט בדרכך ולימים לבדוק עד כמה צדקתי...
בהצלחה !
אם תרצי לשוחח ,מוזמנת!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)