מידע רפואי
פורומים
- כירורגית חזה, גידולי סרטן ריאות, גידולי ריאה
- פגים
- השמנה - לחיות בגדול
- אלימות במשפחה
- סרטן העין (אונקולוגיה של העין)
- אורולוגיה, ניתוחים אורולוגים, מחלות הערמונית
- הרניה, שבר, בקע, קילה
- סרטן השד
- הפלות חוזרות
- אורולוגיה, אימפוטנציה
- סרטן ילדים, המטואונקולוגיה ילדים
- חרדה חברתית
- קוסמטיקה פרא רפואית
- אלצהיימר, דמנציה - טיפול לא תרופתי
- אלרגיה, טיפול באלרגיות
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אליהו סמואל
מומחה פסיכיאטריה ילדים ומתבגרים, פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם לתינוק שנולד אתמולליאורה12/02/2019
שלום,
אודה להמלצתך לשם לתינוק שנולד אתמול בתאריך 11.2
שם האם: שושנה רוזנטל (חד הורית)
האפשרויות: עוז, ליאור, עידו, אלון
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאורה
ליאת יוגב12/02/2019מספר הגורל של התינוק הינו 7 , מספר המוכיח על הצורך באיכות, רצינות , ידע , למידה , צורך בפרטיות ,גם אם נולד ביום לידה 11-2 שיש בו צד שזקוק לשיתוף .. מול זה, מבין השמות שהצעת ,
השמות עידו ואלון יוצרים צירוף מספרים 13-4 (ע"פ כל אותיות אהוי של השם המלא), דבר היוצר תחושת חוסר שביעות רצון , תחושת תקיעות ועוד. השם ליאור יוצר קונפליקט בין ה-7 ל-5 , צירוף בעייתי, היוצר קונפליקט בין הצד הכבד רציני , לבין הצד הקליל זורם ילדי , דבר העלול ליצור פחד מאיבוד שליטה או מצבים מאבדי שליטה , השם עוז , זו האופציה היותר טובה , אך לא מושלמת , אם פתוחה לחפש אפשרויות נוספות , בידקי האם מתחברת לשמות שהערך הגימטרי שלהם הוא 8 , 5 (לא 14),או שמות בערך גימטרי 4 , חיזרי להתייעץ !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהוספת תגובהלקביעת תורסגירה- בחירת שם לבת - עדיין בשלב טרום לידהקרן28/01/2019
לגבי בחירת שם לבת שאמורה להיוולד בימים הראשונים של אפריל הקרוב. קשת, מילה, אליה הן 3 אפשרויות טובות מבחינתנו. אשמח לשמוע איזה שם יהיה כיוון נכון יותר עבורה ברמה הנומרולוגית, כמובן אם אפשר בשלב כזה.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרן
ליאת יוגב29/01/2019תאריך הלידה מהווה 50% מערך המפה , כך שתחזרי אלי אחרי הלידה , כמו גם, צייני את שם המשפחה של התינוקת .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקת שנולדה ב-1.1ג`וליה16/01/2019
ליאת שלום
להזכירך נולדה לי תינוקת ב-1.1 שם משפחתה שביט
ואת המלצת לי על השם מאיה ואני לא סגורה על שם זה . אני קורת לה בשמות ומאוד קשה להבין מה מתאים לה
יש לי עוד רשימת שמות אודה לך עם תגידי לי מה מתאים:
נועה,אביה,רננה,שיראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גוליה
ליאת יוגב16/01/2019לא אוכל להמליץ על מי מהשמות שהצעת!
השם מאיה עדיף על כולם ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת שם לתינוקת
ג`וליה21/01/2019ליאת שלום
אני ובעלי מתלבטים בין מאיה לעלמה
אני מבינה שלדעתך מאיה השם הכי טוב אך מה לגבי עלמה?
להזכירך היא נולדה ב-1.1 ושם המשפחה שביט בעברית ובאנגלית סבית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגוליה
ליאת יוגב21/01/2019האם חושבים בשפה העברית , כשבוחרים השם ???
מדוע ציינת באנגלית "סבית"?
במידה וחושבים בעברית , השם עלמה - יוצר מפה בעייתית במיוחד, קונפליקט בין ה-5 בגורל ל-7 בשם המלא , דבר היוצר בלבול רב, כעסים עצורים , מצבים מאבדי שליטה ועוד .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לליאת שם לתינוקת לפי שם משפחה
ג`וליה22/01/2019ליאת שלום
שם המשפחה באנלית זה savitt בעלי פשוט אמריקאי ובעברית זה נשמע סבית עם אני לא טועה אך בתעודת זהות שיננו לשביט כי בעברית לא מבינים מה זה סבית
אז עם הולכים לפי שביט עדיין עדיף מאיה על עלמה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהג'וליה
ליאת יוגב22/01/2019כשבודקת את עניין בחירת השם של התינוק , חשוב לדעת באיזה שפה אמא חושבת , כשבוחרת השם ?!
במידה ואת חושבת בעברית
(גם אם האבא אמריקאי) ובמידה ואכן שם המשפחה שלכם הוא שביט , השם מאיה עדיף על כל השמות האחרים שהצעת!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לליאת יוגב בחירת שם
ג`וליה23/01/2019ליאת שלום
החלטנו לא לקרוא לתינוקת מאיה למרות שזה שם טוב לדעתך עקב הפירוש וזה לא שם בעל משמעות .
החלטנו ללכת על עלמה או נועה
מה עדיף ? ולגבי שם שני האם עדיף לשם שתגידי :פז,טל,בר,אמבר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהג'וליה
ליאת יוגב23/01/2019מבין שני השמות שהצעת , השם נועה מתאים יותר , מפה רכה , חברותית והרמונית , (לגבי שם שני ,נכון לבחור בשם פז).
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת השם נועה
גלית25/01/2019ליאת שלום
החלטנו לבחור לבתנו את השם נועה
האם מקובל לרשום נעה או נועה? להזכירך נולדה ב-1.1 ושם משפחה שביט.
לגבי שם שני כתבת שפז שם טוב ומה לגבי השם אוליביה כשם שני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהג'וליה
ליאת יוגב26/01/2019אין ספק , שיש לרשום השם נועה בכתיב זה !!
השם פז , יוצר צירוף המילה נ פ ש , נועה פז שביט (ראשי תיבות),
אם תבחרו באוליביה (גם אפשרי). לשיקולכם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת תאריך לא קארמטיא.17/01/2019
צפויה ללדת בניתוח
צריכה לבחור תאריך לניתוח בין סוף מרץ 24/3/19 ועד 8/4. אשמח לעזרתכן, כדיי להימנע מתאריך קארמטי, מהם התאריכים המומלצים ללידה ומאלו תאריכים להימנע בכל מקרה (לזכר או לנקבה)
בנוסף יש לי שם שאני כמעט וסגורה עליו 4 אותיות שסכומו בגימטריה פשוטה 6 אם זה רלוונטי
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הערה..
א.17/01/2019* השם הוא נתון שיהיה הכרחי מסיבה מסויימת.
סכום שם המשפחה בגימטריה =1.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהא.
ליאת יוגב17/01/2019כדי שאוכל לעזור לך בבחירת תאריך לניתוח , חשוב לדעת האם מדובר בבן או בת ?? כדי להבין האם חשוב שיהיה מספר נשי או גברי ?! גם בהתייחסות לשם הפרטי לא אומר לי שום דבר על שם פרטי בערך גימטרי 6 , חשוב לראות הנתונים במלואם , שם משפחה איזה שם חושבת לבחור , רק כשיהיו הנתונים במלואם אוכל להשיב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת תאריך
א.22/01/2019אוכל לומר שזה בן.
לגביי השמות לא יכולה לשתף בפורום בשלב זה.
אשמח לקבל עזרה בתאריכים טוביםטובלא או בעצם לא קארמאטיים ללא קשר לשמות,
ולאחר הלידה אתייעץ אם אכן השם מתאים לתאריך..
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לתינוקת שנולדה ב-1.1גלית13/01/2019
ליאת שלום
נולדה לי תינוקת ב-1.1.19 ואני מתלבטת בין נועה,טליה,אלונה,רננה,אביה,מאיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלית
ליאת יוגב13/01/2019מהו שם המשפחה של התינוקת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לליאת שם משפחה של התינוקת
גלית13/01/2019ליאת שלום
שם המשפחה של התינוקת הוא שביט
אני מחפשת גם שם עם משמעות שם של שמחה כי זה מאוד מתאים לה ולאיך שהיא נולדה . טליה ומאיה זה יפה אבל הפירוש שלהם קצת מפריעה לי.
בנוסף אבא של הילדה אמריקאי ואני צריכה שם שגם יכול להתאים לשם .
אודה לך אם תכווני אותי איזה שם הכי מתאים לה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלית
ליאת יוגב13/01/2019מספר הגורל של התינוקת הינו 5 , מספר המוכיח על הצורך בחופש ריגוש עניין סקרנות , תקשורת חברה ותנועה .
השם מאיה , יוצר מפה הרמונית ,למספר הגורל , מפה דינמית תוך מידה רבה של שאפתנות וגישה פרקטית .הוכחה גם לכך , שמי מההורים דמות מנהיגותית ומובילה ..
השם נועה גם אפשרי , אך פחות !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לליאת בחירת שם שני
גלית14/01/2019ליאת תודה על תגובתך
יש לי 2 שאלות :
1. מה לגבי השם אלונה?
2. אנחנו רוצים לתת שם שני לבת שלנו מה לגבי:טל,אור,פז,בר,מנור,מור,טלאור,לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגלית
ליאת יוגב14/01/2019השם אלונה לא מומלץ!!!!!
כדי לדעת איזה שם שני ראוי להוסיף, חשוב לדעת מהי בחירת השם שהחלטתם עליו ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחירת שם לילוד 27.12.18אולגה31/12/2018
היי ,
התייעצתי אתכם בפעם הקודמת בבחירת שם ,אשמח גם הפעם 😀
בשעה טובה נולד לנו בן ב27.12.18
חשבנו על השם אוריאל .
אשמח לקבל חוות דעת ,
תודה מראש 😁* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולגה
ליאת יוגב31/12/2018מהו שם המשפחה של התינוק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם משפחה
אולגה31/12/2018בת.ז רשום גלפירוביץ אך אנחנו אומרים גלפרוביץ .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולגה
ליאת יוגב31/12/2018חשוב לראות איך אבא כותב את שם המשפחה (כאשר השם הוא גלפרוביץ) נוצר קונפליקט בעייתי במיוחד בין 5 כמספר הגורל למספר 7 בנקודה מסויימת במפה , לכן,בהרגשתו -לא מבינים אותו עם הרבה כעסים עצורים ורגשות קשים בלבול רב ומצבים מאבדי שליטה,בשל כל הסיבות הללו ,השם אוריאל -לא מומלץ!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמס' גורל
אולגה31/12/2018קודם כל ,תודה רבה על תשובתך .
אשמח אם תוכלי לכוון אותי,איזה מס' גורל מומלץ לתאריך לידה זה .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולגה
ליאת יוגב31/12/2018מספר הגורל הוא 7, השם הפרטי חשוב שיהיה בערך גימטרי 1 או 3 ,לא כל שם בערך 3 או 1 יכול להתאים ולכן חשוב לחזור ולהתייעץ !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון פרטים אישיים
אולגה31/12/2018היי ליאת ,
הפרטים שמסרתי שגויים ,מתנצלת . קצת מבולבלת מהלידה 😀
תאריך לידה של בני 26/12/18 והשם משפחה הוא גלפירוביץ .
אשמח שתכווני אותי בשנית איזה מספרים נומורולוגיים מתאימים יותר.
המון תודה ושוב סליחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולגה
ליאת יוגב31/12/2018במידה ונולד בתאריך ה-26.12 מספר הגורל הוא 4=22 צורך במסגרת בטחון יציבות , במידה ושם המשפחה נכתב ביום יום גלפירוביץ ,חפשו שמות בערך 2 (לא 11), 6 או 9
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לתינוק
אולגה01/01/2019היי ליאת ,
כמה אופציות שחשבנו ,נשמח לדעת מה מתאים יותר .
אופיר,ליאם ,גלאור .
תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולגה
ליאת יוגב01/01/2019לא אוכל להמליץ על מי מהשמות , דברי איתי בהזדמנות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיצירת קשר
אולגה01/01/2019כיצד ניתן ליצור קשר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולגה
ליאת יוגב01/01/2019לא אוכל להמליץ על מי מהשמות , דברי איתי בהזדמנות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתלבטים אם ב-א' או ב-ה'עדי20/12/2018
אנחנו מאוד אוהבים את השם 'הדר' אבל אמרו לנו שהוא לא מתאים לבנים ועדיף לקרוא לתינוק שלנו 'אדר'. מבחינה נומרולוגית מה עדיף? תאריך לידה 16.12 ושם המשפחה הוא יהודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדי
ליאת יוגב20/12/2018מספר הגורל של התינוק הינו 3 , מספר המוכיח על הצורך להישאר "ילד" לתמיד, צורך בביטוי חברה ועוד .השם אדר בכתיב זה ,נכון יותר , מהסיבה שנוצרת מפה הרמונית בכל היבטיה ,להבדיל מהמפה על פי השם הדר , שיוצרת מפה קונפליקטית בעיקר בעיין הקשור לבחירה המקצועית , לימים .
כמו גם מפה של פחד מאיבוד שליטה , העלולה להביא מצבים של איבודי שליטה ,
משום כך , השם אדר , בכתיב זה עדיף !! מפה שמדברת על צדדים מנהיגותיים , מול המקום של הילד שבו , כמו לראות שמי מהוריו , דמות עוצמתית מנהיגותית ומובילה , החשוב מכל , ההרמוניה על כל היבטי המפה .
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם השם לילי מתאים?שירה18/12/2018
רוצה לקרוא לבת שלי לילי, שם משפחה תורג'מן. תאריך לידה 14.12
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירה
ליאת יוגב18/12/2018השם לילי אפשרי בהחלט מתוך נתוני המפה מספר הגורל הוא 1 חשוב לדעת לכבד את האינדבדואליות עצמאות ופרטיות,בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה עדיף - עמליה או אמיליהדניאלה16/12/2018
לבת שלי שנולדה ב-11.12 אנחנו רוצים לקרוא על שם חמותי, שבמקור היא אמיליה אבל עברתה לעמליה. איזה מהשמות עדיפים לבת שלי? שם משפחה סלע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דניאלה
ליאת יוגב16/12/2018מספר הגורל של התינוקת הינו 7 , מוכיח על עומק , איכות , ידע חכמה ולמידה , מבין שתי האפשרויות שהצעת, אין ספק שהשם עמליה - עדיף , מפה שיש בה צדדים מרוככים למספר 7 , מספרים נשיים , יכולת הבנה רבה ובקיצור מפה נפלאה !!
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הילדה רוצה לשנות את השםהדס13/12/2018
לבת שלי קוראים מאיה שטרית, נולדה ב-7.6.2010, היא מאוד רוצה לשנות את השם שלה למאי ומבקשת מכולם שיקראו לה ככה, היא רוצה לשנות גם באופן רשמי בתעודת זהות. מה דעתך על השינוי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הדס
ליאת יוגב13/12/2018המפה על פי השם מאי , לא מיטיבה , לכן לא הייתי ממליצה על שינוי השם ממאיה למאי .
אם צריכה הסבר נוסף , דברי איתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה עם השם תוםחגית11/12/2018
האם יש בעיה עם השם תום לבת?
נולדה ב8.11 שם משפחה ליבליך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חגית
ליאת יוגב11/12/2018לשאלתך על השם תום לביתך , המפה המתקבלת , מספר גורל 3 , היעוד שלה , הוא ביטוי יצירתיות , חשוב יהיה לה חברה , 3 מקושר למספר הילד , אך המספר האחר הקיים במפה בצורה דומיננטית , הוא 8 , יום לידה , שם מלא , כמו גם כל אותיות א ה ו י של השם המלא , מה שמוכיח , שיש כאן מפה מאד דינמית מצד אחד ומצד שני , מאד תובענית , תרצה דברים בכאן ועכשיו , כמו גם , יצירתיות שימושית , כמו כן , קיימת הוכחה שמי מההורים דמות מאד דומיננטית מנהיגה ומובילה , שתדחוף אותה קדימה להצלחה , לטוב ולקושי , לא לשכוח לאפשר לה להישאר ילדה עם כל המשתמע מכך .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבחירת שם לתינוקת - הלל או הלליעדי09/12/2018
בשעה טובה ילדתי ב-6.12, מתלבטים בין הלל להללי. שם משפחה רגב, תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עדי
ליאת יוגב09/12/2018מספר הגורל של התינוקת (צמצום ת.לידה)=2 מספר המציין הצורך בשייכות ,עידוד תמיכה ,שיתוף ועוד מול זה , על פי השם הלל ,לא תוכל להרגיש תחושת השייכות עד הסוף , המספרים האחרים מוכיחים שבהרגשתה ,תחוש שלא תמיד מבינים לעולם הצרכים שלה עד הסוף , כמו גם , קושי חברתי/תקשורתי -החוצה יהיה חשוב לה להראות לעולם ,צד של ילדה טובה ,מסגרתית ,תבניתית מול חשיבה שיש בה יותר סקרנות עניין צורך בגיוון .בעייתי ! השם הללי יוצר קונפליקט בין מספר גורל 2 לבין שם מלא 1 ,קונפליקט מאד בעייתי - מה נכון לי ?? עצמאות?שיתוף? מה נכון? כמו גם בעיית ערך עצמי !! בשל כל שהסברתי על שתי האופציות,לא נכון לי להמליץ על מי מ-2 השמות שהצעת . נסו להתחבר לשמות נוספים , אם בכל זאת מתעקשת , תבחרו הלל .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התבלטות בין ארבל לתבורנגה04/12/2018
ב-30.11 ילדתי בן בכור, אנחנו עוד מתלבטים בין שני שמות - ארבל ותבור. שם המשפחה שלנו הוא שמשי,
מה מהם עדיף?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נגה
ליאת יוגב04/12/2018מספר הגורל של התינוק הינו 7 , מייצג עומק איכות ידע חכמה ולמידה -זהו היעוד שלו (לא בהכרח ילך עם זה ..) כאשר ע"פ השם תבור , כל המפה של התינוק =7 דבר המוכיח על צדדים אינדבדואליסטים, צורך גדול בלבד ,נוקשות ודרישה לשלמות רבה .. עודף מספר - מביא לצד השלילי של המספר .. כלומר לא פעם גם תחושת לבדיות ונוקשות .. השם ארבל יוצר צירוף מספרים -19/1 שזהו חוב קרמטי שמוכיח על עליונות או לעיתים ,תחושת נחיתות מסכנות וקורבנות (פעם בעליונות ופעם בנחיתות)...מול זה גם נוצר קונפליקט בציר המקצועי ולימים,בלבול עם מה נכון לו ללכת ,הרבה עניינים של ערך עצמי , בשל כל הסיבות שציינתי ,לא אוכל להמליץ על מי מהשמות... מצטערת!! נסו לחשוב על אופציות נוספות (נכון שתשובה כזו חא קלה,אבל עדיף לבחור היום נכון ופחות להצטער בהמשך)..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשיבות של שם חיבה שהפך קבועריבי02/12/2018
הבת שלי נולדה ב-7.6.2010. קוראים לה תמר לוי, אבל מאז שהיא תינוקת כולם קוראים לה תמי, לא רק בבית אלא גם בבית הספר ובמסגרות, היא מתקנת אנשים שיקראו לה תמי. האם יש לכך חשיבות מבחינה נומרולוגית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריבי
ליאת יוגב02/12/2018הדבר היותר חשוב,הוא השם הראשון שנבחר (תמר), אם תצייני את שם המשפחה אוכל להתייחס לשם תמי ,כשם שאיתו הולכת ביום יום ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לבת התייעצות ליה ליאה אלהמירית28/11/2018
היי ילדתי היום 28/11/18
רציתי לדעת איזה שם הכי יתאים לה
ליה
ליאה
אלה
אשמח לתשובה בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מירית
ליאת יוגב29/11/2018אין לי דרך לענות , ללא ידיעת שם המשפחה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?