מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עזרה בבחירת שם לתינוקאילנית04/07/2011
שלום
בתאריך 30.06.11 נולד בני בשעה 07:41 בבוקר.
שם משפחה : פוגל
אנו מתלבטים בין השמות הבאים:
עידו
תמיר
אורן
איתן
יניב
תודה מראש
אשמח לתשובה מהירה היות והברית ביום חמישי הקרוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בבחירת שם לתינוק - תגובה
חנה עטיה04/07/2011לאילנית שלום,
ילדכם הגיע לעולם עם יעוד מספר 13/4 - יעודו להיות מעשי ופרקטי, אחראי, מסגרתי, משפחתי ופחות רגיש. ה 13 יקשה עליו להגיע ליעודו עד שיתגבר על השלילי של ה 4.
ניתן לומר שהשם היחידי שבא בחשבון הוא יניב.
עם כל השמות האחרים נוצרות מפות מאוד דיס הרמוניות או קארמטיות.
לגבי יניב - נוצרת מפה של מסגרת, משפחה, מעשיות, זוגיות, יכולת לשתף פעולה, להתחשב, להיות רגיש.
החשיבה תהא בגדול ורחב, עם שאפתנות רבה והשגיות.
2 דברים בולטים במפה זו:
האחד - הוא ישדר החוצה משהו ילדי ומקסים, אופטימי, סקרן (שונה ממי שהוא) ולכן יצטרך ללמוד לאהוב את מי שהוא באמת - אדם מסגרתי, אוהב שגרה, סדר וארגון.
דבר שני - בתחום הזוגיות והיחסים הקרובים הקשר הוא הרמוני - אך יש כאן סגירות רגשית ולכן יש לעבוד איתו על לבטא רגשות.
אם יש לכם שמות נוספים אני לרשותכם
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה בבחירת שם לתינוק
אילנית04/07/2011שלום
ראשית תודה על תשובה מהירה.
אשמח לשמוע את דעתך לגבי השמות:
ירון
טל
סהר
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה בבחירת שם לתינוק - תגובה
חנה עטיה04/07/2011לאילנית שלום,
ירון - הרבה מספרים קארמטים - ולכן לא מומלץ.
טל - דיס הרמוניה בתחום הקריירה, לימודים עבודה. דבר נוסף - הרצוי - מסגרת, אחריות, נתינה והיכולות - חופש לעשות מה בראש שלי, פחות מחויבות ואחריות מכאן תחושת תסכול, תחושת כשלון ושלא הולך כפי שרוצים.
סהר - מפה הרמונית - אך נשית לבן - דבר העלול ליצור בעיות באינטימיות בבגרותו.
לשיקולכם
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה בבחירת שם לתינוק
אילנית05/07/2011תודה רבה לך שוב
אני רואה שהפעם רב השמות פחות מתאימים
מה לגבי:
אורי
רני
תומר
שאלה נוספת:
מה אם בכל זאת אני אתן שם שלחוות דעתך לא כל כך מתאים ואני כן מתחברת אליו?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה בבחירת שם לתינוק - תגובה
חנה עטיה05/07/2011לאילנית שלום,
לגבי שאלתך הטובה:
אני מוסרת את חוות דעתי המקצועית.
אך, הכי חשוב שאת תתחברי ותאהבי את השם שבחרת. השם הוא מהתת מודע שלך וזאת בחירה שלך בלבד ולא שלי.
אם השם שתבחרי, יצור מפה פחות הרמונית, את בגידולו של ילדך תעזרי לו להתמודד עם ארועי חייו.
לגבי השמות שהצעת:
השם רני - נוצרת מפה הרמונית למדי.
יש כאן צרוף של אינדיבידואליזם, גבריות, נוקשות, אסרטיביות, אך התדמית שיציג כלפי חוץ תהא שונה - הוא יציג ילד מקסים ונחמד עם חוש הומור ולא האדם הרציני והבוגר שהוא בתוכו.
לכן הוא יצטרך ללמוד לאהוב את עצמו ואת מי שהוא באמת.
אורי - לא מומלץ - גם דיס הרמוניה בין היעוד ליכולות וגם מספר קארמטי בחשיבה.
תומר - דיס הרמוניה בין היעוד ליכולות. וגם - היעוד מוקף או חנוק במספרים רגשיים, נשיים ולכן, יהיה לו קושי להבין את הצרכים הריגשיים האמיתיים שלו.
בהצלחה חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)