מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בחירת שםטלי12/07/2011
שלום בני בן חודשים וחצי ומשהו בתוכי לא סגור על השם שבחרתי לו ושמו בישראל :"אופיר"
אופיר נולד בתאריך ה - 30/04/11 בשעה 17:20 שאלתי: האם השם מתאים לו ואם לא אז אלו מבין השמות הבאים הוא המתאים לו ביותר?
שמות שחשבתי עליהם:
דן
שחר
יואב
עידן
עומר
תודה רבה
טלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טלי
ליאת יוגב12/07/2011מהו שם המשפחה של בנך ?
גם כי בסופו של דבר השם הראשון הוא הגורלי , כמו לראות 80% מערך המפה נבנית על פי השם שאותו בחרת ,
בכל אופן צייני את שם המשפחה, כדי שאוכל להשיב לך ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם משפחה
טלי13/07/2011שלום,
שם המשפחה הוא גלזר
אופיר גלזר
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
טלי
ליאת יוגב13/07/2011הרעיון האם השם מתאים כן או לא ? שאלה שהתשובה אליה הרבה יותר מורכבת .
המפה על פניה מוכיחה על צדדים רגשיים במיוחד , מול הפחד מאיבוד שליטה , מה פתאום ללכת עם הצד היתר רגיש ?
צדדים המוכיחים על דרישות מצד ההורים מורים סביבה חברה , כשכל מה שזקוק לו במיוחד , שלווה רוגע , תמיכה ועידוד - הקנו לו זאת !
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרה
טלי13/07/2011היי ליאת,
אני מצטערת אך לא הבנתי כל כך את תשובתך.
האם עפ"י הנומרולוגיה ניתן לדעת מה יהיה אופיו של הילד? אני מצטערת על הבורות אך לא כל כך מכירה את התחום.
כמו כן, רציתי לדעת אם השם אופיר הוא המתאים ביותר מבין כל השמות שציינתי בהודעה הראשונה.
אודה על תשובתך
טלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספת
טלי13/07/2011אני שואלת את כל השאלות ההלו משום שאני חשה שאופיר הוא ילד מופנם ומסוגר ולא מרגיש בטוח בעולמו לעומת בני הגדול ואני חוששת שהשם שבחרנו לו משפיע על העניין או שמא העובדה שהוא גדל בצילו של האח משפיעה על אופיו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
טלי
ליאת יוגב13/07/2011אנסה להבהיר תשובתי ,בחירת השם הראשונה היא המשמעותית במיוחד 80% מערך מפתו של האדם מתבסס על בחירת השם הראשון שנבחר לו .
וכאמור התינוק בן חדשיים וחצי , כך שכל שינוי של שם לא ישנה באופן מאד מודגש ,
מה גם שכל אחד מהשמות שציינת לא נראה כאופציה מיטיבה עימו ,
כך שבהחלט הייתי מייעצת להשאיר השם אופיר , כאשר חשוב להבין באופן מיוחד לרגשותיו , מאחר ונולד למספר גורל 2 מספר המוכיח על רגישות , צורך באינטימיות שיתוף , בילדות זקוק להרבה תמיכה ועידוד , כך שזהו הדבר שעליכם לדאוג בעבורו .
אם כך , כל שנשאר להתחבר לשם שנבחר - אופיר , כמו גם להיות שם בשבילו (אמא )
הערה נוספת 2 מתאפיין בצדדים יותר בישניים , בעיקר בילדות .
גם כי , קיימת בילדות משמעות מאד גדולה לשם הפרטי -9 כמו גם ליום הלידה- 3 שאלה מספרים מוחצנים ופתוחים יותר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
טלי13/07/2011תודה על תגובתך המהירה.
באופן היפוטטי , אם לא הייתי בוחרת לו שם עד כה, האם השם אופיר הוא הטוב ביותר כלומר המתאים ביותר מבין השמות שהצעתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)