בחירת של לתינוקת

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• בחירת של לתינוקת
    לודמילה
    13/08/2011

שלום רב,

נולדה לי בשעה טובה בת ב 5/08/2011 בשעה 14:55. שם משפחה פיגמן, שמי לודמילה, שם של בעלי אלכסנדר. אנחנו מתלבטים בין השמות: נועה, רומי, ליאה, ליה, לאה, שלי.

תודה רבה,
    לודמילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחירת של לתינוקת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בחירת של לתינוקת - תגובה

חנה עטיה
    14/08/2011

ללודמילה שלום,
    ילדתכם הגיעה לעולם עם יעוד מספר 8 - יעודה להיות אמביציוזית, השרדותית, השגית, מצליחה, מעשית, בעלת כושר ארגון ופחות רגישה.
    הצרוף יום לידה ויעוד 5-8 - הוא צרוף מאוד פרקטי, עם כושר תמרון, זריזות אך פחות רגישות ולכן חשוב למצוא שם שיתן יותר רכות ונשיות למפה.

כל השמות שהצעת יוצרים מפות מאוד קונפליקטיות או גבריות, או עם מספרים קארמטים ולכן אני ממליצה לחשוב על שמות נוספים.
    חנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאילתי

לודמילה
    15/08/2011

שלום חנה,

תודה רבה על התגובה. חיפשתי ב shemli שם עם ערך נומרולוגי 8 ו לא מצאתי שם שמוצא חן בעיני. האם יש עוד מספר שמתאים לי?

בברכה,
    לודמילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאילתי - תגובה

חנה עטיה
    15/08/2011

ללודמליה שלום,
    את השמות לילדה רק את תציעי ואני אבדוק איזו מפה נוצרת.

לא הצעתי את הערך נומרולוגי האמור להיות השם של ילדתך.
    אמרתי שיעודה (תאריך הלידה המלא הינו 8).

לכן הציעי שמות שונים ואני אבדוק איזה שם מתאים. לעיתים זה תהליך יותר ארוך אך אני מאמינה "שההשקעה" שווה בנושא הזה.

אם אתיחס למספר המומלץ אז בדקי מספר 9, 3, 6.
    בהצלחה חנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאילתי

לודמילה
    16/08/2011

שלום חנה,

יש לנו עוד שני שמות נוספים: ליסה, אמי.
    אם הבנתי נכון, לא כל שם עם מספר נומרולוגי 3,6,9, מתאים, מפני שליה ולאה היו 9.

בברכה,
    לודמילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאילתי - תגובה

חנה עטיה
    16/08/2011

ללודמילה שלום,
    נכון לא כל שם מתאים - כי צריך לבדוק את המפה לעומק.
    לגבי השמות שהצעת:

השם אמי - יוצר מפת הרמונית (היה שווה להשקיע).
    כאשר מצד אחד יש כאן מנהיגות, הובלה, עוצמה, שאפתנות, השגיות. אך יחד עם זאת יש יצירה, דמיון, טוב לב, רכות, נתינה, מוחצנות וחברותיות.
    בהצלחה רבה
    חנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו