התייעצות- זהר לבת נולדה ב 12.6.2011

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• התייעצות- זהר לבת נולדה ב 12.6.2011
    בת-חן
    22/08/2011

שלום,
    הבת שלנו נולדה ב 12.6.2011 וקארנו לה זהר,
    רצינו לדעת כמה השם מתאים לה? אם בכלל, ואם לא איזה שמות מומלצים.
    וקצת לדעת עליה יותר....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שם משפחה - שלומי

בת-חן
    22/08/2011

לבת חן שלום,
    השם כבר ניתן כך שאין מה לומר כל כך. השם שנתת לה בלידתה הוא הקובע. גם אם תחליפי שם כעת ומדוע ?, זה לא ישנה את המפה שלה.

היא הגיע לעולם עם יעוד 13/4 - זה אומר שיעודה להיות משפחתית, אוהבת שגרה, סדר, ארגון, פרקטית מעשית ופחות רגישה.
    מה שאני ממליצה זה ללמדה להביע רגש, לאפשר לה להיות ילדה, להיות יצירתית. לא אכנס לניתוח המפה אך כל המפה מורכבת משילוב של ילד מול בוגר, פתיחות מול מופנמות, אחריות מול עושה מה שבא לי.
    זה בקיצור נמרץ.
    בהצלחה חנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שם משפחה - שלומי - תגובה

חנה עטיה
    22/08/2011

לבת חן שלום,

השם כבר ניתן כך שאין מה לומר כל כך. השם שנתת לה בלידתה הוא הקובע. גם אם תחליפי שם כעת ומדוע ?, זה לא ישנה את המפה שלה.

היא הגיע לעולם עם יעוד 13/4 - זה אומר שיעודה להיות משפחתית, אוהבת שגרה, סדר, ארגון, פרקטית מעשית ופחות רגישה.
    מה שאני ממליצה זה ללמדה להביע רגש, לאפשר לה להיות ילדה, להיות יצירתית. לא אכנס לניתוח המפה אך כל המפה מורכבת משילוב של ילד מול בוגר, פתיחות מול מופנמות, אחריות מול עושה מה שבא לי.
    זה בקיצור נמרץ.
    בהצלחה חנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו