מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עוד קצת מוקדם אבל..זהר28/08/2011
אני אמנם רק בהתחלה (שבוע 13 ) אבל כבר אני ובעלי מתחילים לחשוב על שמות אפילו עוד לא יודעים בוודאות אלא רק 80% שזו בת...
יש לנו כמה שמות שאני ובעלי מסכימים עליהן: אלמוג, אלה, גון
לי יש עוד כמה שמות באפשרויות: גל, לב, ים, שיר, רז
בעלי מאוד אוהב את השם אלמוג אני יותר נוטה לשם גון או אלה
שם המשפחה שלנו הוא להב ותאריך הלידה הצפוי הוא ב 4 במרץ 2012
אם אפשר לקבל מידע מבחינה נורמולגית לפחות לשלושת ההעדפות הראשונות אני אשמח!
תודה
זהר להב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד קצת מוקדם אבל.. - תגובה
חנה עטיה28/08/2011לזהר שלום,
תאריך הלידה הוא קריטי בהמלצה על שם מתאים לתינוק שיוולד.
כרגע ניתן להתיחס חלקית לשמות שהצעת, ומציעה שתתקשרי לאחר הלידה כאשר תדעי את התאריך המדויק ואז נדע את יעודו של הילד, ונוכל להתאימו לשמות המוצעים.
בשלב זה עם השם אלמוג נוצרת מפה מאוד הרמונית.
אלה, גל, לב, שיר - מאוד לא מומלץ.
גון, ים, רז - אפשרי בהחלט.
שוב, רק לאחר הלידה ניתן יהיה להמליץ על שם מתאים.
בהצלחה חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחנהנ תודה על תגובתך
זהר29/08/2011תודה על תגובתך חבל שאין אתר שמנתח שמות מבחינה נורמולוגית ובאופן מעמיק אני אישית מאוד מתחברת לאסטרולוגיה נורמולוגיה קבלה ומסטיקה בכלל ואפילו אשמח לשמוע עצה באשר להיכן ניתן ללמוד זאת (למרות שכרגע אני חיה בלוס אנג'לס)
שוב תודה למרות שלא יודעת את הסיבות לאי מוצלחותן של חלק מהשמות למען האמת יש לי את הספר של הקרן כהן ספר השמות הענק והוא קצת כללי מידי לטעמי למרות שהוא כן עוזר ולפי הספר הזה דווקא חלק מהשמות שאמרת שלא מומלצים נראים לפי הניתוח די טובים אבל אני מניחה שזה כללי עד שאין יותר פרטים מדוייקים ואישיים של הילד...
אשמח לדעת אם יש ספרים נוספים מומלצים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחנהנ תודה על תגובתך - תגובה
חנה עטיה29/08/2011לזהר שלום,
אני עוסקת בנומרולוגיה מערבית - לכן ההתייחסות היא רק למספר של השם. השם המלא (שם פרטי + שם משפחה) ותאריך הלידה המלא יוצרים מפה התנהגותית של האדם.
אני מאמינה שכאשר נוצרת מפה הרמונית, ארועי חייו של הילד יהיו קלים יותר והוא יחווה פחות קשיים בחייו בתחומים השונים - זוגיות, עבודה, תקשורת, גיבוש האישיות כו'.
לא היה טעם כרגע להסביר לך על כל שם מדוע אינו מתאים - כי אין את תאריך הלידה ולכן בחנתי רק את החיצוניות של המפה ולא את הפנימיות (יום הלידה + תאריך הלידה מלא).
אשמח לעזור לך ולהסביר לך על השמות שתציעי אחרי הלידה, כאשר תדעי את התאריך המדויק.
דבר נוסף - אין שם טוב ולא טוב - אני בוחנת איזו מפה נוצרת עם השם המסויים.
קיים אתר בשם "שם לי" - שם לכל שם יש את הערך הנומרולוגי שלו ואת יכולה להעזר בו.
לגבי ספרים - תיצרי איתי קשר ואוכל להמליץ לך על ספרים בתחום בו אני עוסקת.
[email protected]
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב תודה חנה
זהר29/08/2011שוב תודה על תגובתך אני אצור איתך קשר באי מייל לגבי הספרים ואגב אני במקור מקיבוץ דפנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)