בחירת שם לתינוק- בן

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• בחירת שם לתינוק- בן
    דיקלה
    09/09/2011

ילדתי ביום שלישי (06.09.11) בשעה 19:19 בן. הייתי מעוניינת לקבל המלצות לשם שיתאים לרך הנולד. השמות האופציונאליים כרגע הם: עומר, רוי, איתי ועידו. הייתי מעוניינת לדעת האם אחד השמות מתאים לתינוק ואם לא איזה שם מומלץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחירת שם לתינוק- בן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בחירת שם לתינוק- בן

דיקלה
    09/09/2011

שם האם: דיקלה.
    שם האב: גיא.
    שם המשפחה של התינוק: קרמר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחירת שם לתינוק- בן - תגובה

חנה עטיה
    09/09/2011

לדקלה שלום,
    יעודו של ילדך הינו מספר 1 - יעודו להיות מנהיג ומוביל, להיות אינדיבידואליסט, יוזם, יחודי, לסמוך על עצמו ולפתח בטחון עצמי.

איתי - נוצר מספר קארמטי ביכולות (16/7) ולכן לא מומלץ. עלול ליצור קושי בעשיה, קושי להיות איכותי ומעמיק.
    עומר - אובר מספר 1 (70%) - עלול להביא לידי ביטוי את השלילי של המספר. וגם דיס הרמוניה בתחום הזוגיות והיחסים הקרובים.
    עידו ורוי - היעוד סגור וחנוק עם צרוף מספרים רגשיים ופגיעים מדי ולכן לא מומלץ.
    ממליצה לחשוב על שמות נוספים.
    חנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחירת שם לתחנוק- בן

דיקלה
    10/09/2011

היי חנה,
    תודה רבה על התשובה. הייתי שמחה אם תמליצי לי על שמות שכן יהיו טובים לתינוק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחירת שם לתחנוק- בן - תגובה

חנה עטיה
    10/09/2011

לדקלה שלום,
    את השמות רק את אמורה להציע - זאת בחירה שלך, ואני אבדוק איזו מפה התנהגותית נוצרת.

אוכל להציע לך להכנס לאתר בשם "שם לי" ושם לכל שם יש את הערך הנומרולוגי שלו.
    בדקי בבקשה שמות עם ערך נומרולוגי מספר - 8, (4, 5, 7 - אפשרי, אך עלול ליצור מספר קארמטי ביכולות ואז לא אוכל להמליץ על שם כזה).
    בהצלחה חנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו