עזרה בבחירת שם

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• עזרה בבחירת שם
    ריקי שמעוני
    18/09/2011

היי אני ריקי,נשואה זו הפעם השנייה , מנישואין קודמים יש לי שתי בנות, יובל ועמית .
    כרגע נמצאת בשבוע 36 תאריך לידה משוער 19/10/11
    ב"ה עומד להיוולד לנו בן זכר , אשמח אם תוכלי לייעץ לנו בן שלוש שמות שבהם אנו מתלבטים ,ראשון -ליאו,שני יהלי ,שלישי אימרי,שם משפחתנו שמעוני.
    האבא אהוד יפת נולדבתאריך26/9/75.
    אני רבקה ריקי 14/3/743
    אשמח מאוד אם תוכלי לעזור בבחירת שם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבחירת שם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבחירת שם - תגובה

חנה עטיה
    18/09/2011

לריקי שלום,
    תאריך הלידה הוא קריטי בהמלצה על שם לתינוק שיוולד. ולכן רק לאחר הלידה ניתן יהיה להמליץ על שם מתאים לתינוק.

בבדיקה ראשונית:
    ליאו שמעוני - לא מומלץ כיוון שנוצר מספר קארמטי ביכולות דבר העלול להקשות עליו לישם את יכולת ההובלה, עסק עצמאי, רעיונות, יוזמה - ז"א החוב 19/1 עלול לגרום לו לנהוג בשלילי של המספר עד יבין את הקושי של המספר - תחושת מסכנות, קושי לתת אמון באנשים כי הוא יחשוב שהם מתחתיו או מעליו וכו'.
    שני (לבן) ? - בשלב זה מאוד מתאים - מספרי מנהיגות, הובלה, עוצמה, יכולת טובה להצליח כלכלית, מעשיות ופרקטיות.
    יהלי - מספר קארמטי בחשיבה, וגם התדמית שהוא יקרין כלפי חוץ - של אדם מסגרתי, משפחתי, אחראי, מעשי ופרקטי יהיה שונה ממי שהוא באמת - אדם מוחצן, איש העולם הגדול, אוהב חופש, אנשים וחברה. זה נקרא "דימוי עצמי בעייתי" - ז"א הוא יצטרך ללמוד לאהוב את עצמו כפי שהוא.
    אימרי - גם אפשרי - כאשר היעוד מוקף במספרים גבריים, נוקשים, דעתנים.
    רק לאחר שאדע את תאריך הלידה המדוייק אוכל ליעץ לך לגבי השם המועדף.
    חנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו