מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם לתינוקתשואלת22/09/2011
שלום רב,
אני מאמצת מחו"ל תינוקת בת שנה, ילידת 21/8/2010. שמה כרגע ליזה. מעוניינת למצוא לה שם יותר ישראלי. חשבתי על השמות הבאים: נועה (מועדף עלי), ליה, מיקה, ליבי, ומאיה.
שם המשפחה שלה יהיה וייס.
אשמח לעיצה.
תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שואלת
ליאת יוגב22/09/2011מספר הגורל של התינוקת הינו 5 , מספר המדגיש הצורך בחופש ריגוש עניין סקרנות , חברה ותקשורת ,
בחנתי את כל אחד מהשמות שהצעת , אך קיימת בעייתיות בבחירת מי מהם .
לכן ממליצה לנסות ולהתחבר לשמות נוספים .
בחלק מהמפות נוצר צירופים שיש בהם מספרים קרמטיים , או קונפליקטים ביחס למספר הגורל .
צר לי , אך חשוב לבחור שם מתאים יותר !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה לגבי השמות הבאים ?
שואלת22/09/2011שיר, נטע, רוני
תודה רבה רבה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שואלת
ליאת יוגב23/09/2011מספר הגורל של התינוקת הינו 5 , השם שיר , יוצר מפה קונפליקטית ובעייתית
השם נטע , אפשרי במידה מסויימת , כאשר המהות שלה , יום וגורל 3 מול 5 מספרים קלילים זורמים חברותיים ועוד , אך תקלוט מהסובבים אותה - שרוצים אותה פרקטית מעשית , שאפתנית , השגית , כמו לראות שלא תמיד תרגיש שקולטים את עולם הצרכים הקיים בתוכה ,
גם כי , צירוף המספרים 8 מול 5 מספרים הרמוניים (8 הינו מספר דומיננטי במפה ,)
אלא , שה-8 הינו גם פצע גלגולי , מצד אחד קיימים צדדים פרקטיים אסרטיביים , מצד שני , קיים קושי בללכת עם הכישורים הקיימים בה .דבר העלול ליצור קושי מסויים .
השם רוני , מפה שיש בה פחות קבלה עצמית , כמו גם פחד מאיבוד שליטה ,
לכן לא אוכל להמליץ על שם זה !
לשיקולך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל
שואלת24/09/2011לפי האתר "שם לי" השם רוני הוא כן מספר גורל 5 אז אני לא מבינה מדוע הוא לא מתאים לתאריך הלידה שלה.
מה אני אמורה לחפש ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)