שם לתינוקת

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שם לתינוקת
    אנונימי
    22/09/2011

שלום, הבת שלי נולדה ב- 4/9/11
    לאחר מספר אופציות והתלבטויות (נועה, שירה, ענת, איילת, דנה, ענבל)
    התחברתי מאוד לשם נועה.
    חלק אמרו לי שהשם טוב וחלקם אמרו לי שאני צריכה שם עם מספר 3 אני לא ממש מצליחה למצוא שמות עם מספר שלוש שאני מתחברת אליהם ומעבר לזה השם ממש כאילו "תפור" עליה קצת קשה לי לחשוב על משהו אחר עבורה כל שם שאני מנסה לגלגל על הלשון מולה כאילו לא מתחבר אליה.
    אני רוצה רק לוודא שהשם מתאים לה ואין איזה משהו קיצוני...
    שם משפחה סיטי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שם לתינוקת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמירה

ליאת יוגב
    22/09/2011

מספר הגורל של התינוקת הינו 8 , מספר המציין צדדים פרקטיים מעשיים , שאפתנות , השגיות ועוד , מצד שני המספר 8 נחשב למספר גברי , משום כך , נכון לרכך הצירוף הגברי שאליו נולדה , יום 4 גורל 8 , מתוך השמות שהצעת , השם ענת הוא המומלץ ,מאחר והמפה המתקבלת הינה מפה מרככת המספרים הנוקשים ,עצורים , וגבריים , שמייצגים ה-8 מיום לידה 4 ,
    צירוף המספרים המתקבל יותר רך , רגשי ונשי , המפה כולה מפה הרמונית המיטיבה בהחלט עם הדרך .
    השם נועה , גם בכתיב מלא כמו גם באפשרות של בחירת השם נעה , לא מתאימה ,
    זאת מאחר , נועה , שם מלא קרמטי 13-4 מציאות תקועה , חוסר שביעות רצון , הרגשה לאורך הדרך שהדברים הולכים לא כמו שרוצה , כמו כן נוצרים מספרים גבריים בכל חלקי המפה , דבר העלול ליצור בעיות באינטימיות לימים , כמו גם בלבול בזהות המינית
    השם נעה בכתיב חסר , יוצר צירוף קרמטי 16-7 שמשמעותו - שיעור במערכות יחסים , מצבים של ניתוקים ועוד .
    בדקתי את כל השמות , כפי שציינתי השם הראוי ביותר הינו ענת .
    בהצלחה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו