מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

ומה לגבי...
אנונימי24/09/2011הי ליאת,
האמת שממש הסתבכתי אני כבר די מבולבלת השמות שאני הכי מתחברת לצליל שלהם איכשהו פחות טובים ואני מנסה למצוא אחרים אבל לא לגמרי מתחברת...
עוד ניסיון...מה עם גלי, מעיין/מעין, שיר?
שני (שדווקא התחברתי) אני מבינה גם לא טוב?
וחשבתי גם אולי את השם מאיה/מיה אני מאוד אוהבת אבל אני מבינה שהוא לא לגמרי טוב אם נגיד מוסיפים לו עוד י' מאייה/מייה למרות שאני לא בטוחה שזה נהוג לכתוב ככה אז קצת מוזר אבל אולי אפשר בת.ז לכתוב ככה ויכול להתאים...
דרך אגב לגבי ענת אמרת לי שהוא טוב - לא מפריע שאין שם אותיות אהוי (לי קצת חסר) כי אני מבינה שבד"כ רצוי שיהיו אותיות אהוי, לא?
מה את אומרת?
המון תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה לגבי...
אנונימי24/09/2011מה לגבי "גלי"? לגבי זה לא ציינת לי אם זה בסדר...
ומה לגבי אותיות אהוי בשם ענת? לא קריטי?
המון המון תודה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אמירה
ליאת יוגב24/09/2011בעובדה שבשם המשפחה יש אותיות אהוי , אין שום בעייה בלבחור בשם ענת .
כמו כן , השם גלי בהחלט אפשרי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא תהיה לה...
אנונימי26/09/2011ב"ענת" "וגלי" לא תהיה לה בעיה בזוגיות כי ראיתי שמספרי 7 הם בד"כ כאלו עם בעיות באינטמיות וזוגיות.
ולמה גל פחות מומלץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה לגבי...
אנונימי25/09/2011ואופציה אחרונה לפני שאני לוקחת החלטה סופית
"גל" או "גלי"
ואם אין בעיה במחסור באותיות אהוי...בענת למשל...
מתנצלת על הבילבול והמון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא תהיה לה...
אנונימי26/09/2011ב"ענת" "וגלי" לא תהיה לה בעיה בזוגיות כי ראיתי שמספרי 7 הם בד"כ כאלו עם בעיות באינטמיות וזוגיות.
ולמה גל פחות מומלץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא תהיה לה...
ולמה גל פחות מומלץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא תהיה לה...
ולמה גל פחות מומלץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ומה לגבי....אנונימי22/09/2011
ליאת תודה על תשובתך המעמיקה וואו הסתבכתי לגמרי...איכשהו לענת אני צריכה להתחבר מחדש כי היום קצת קשה לי לראות את השם הזה עליה.
מה עם השם מאיה או מיה? יכול להתאים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אמירה
ליאת יוגב22/09/2011השם מאיה - ממש לא מומלץ ,
השם מיה , אפשרי , אך לא באופן חד משמעי .
נוצרת מפה שיש בה חלקים עצורים נוקשים , מול היכולות בכיוון היותר פתוח ומוחצן,
מה שנקרא - רצוי מול מצוי , היושב על חווית תסכול .
כמו כן , זוהי מפת מנהיגות .
לשיקולך !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה לגבי...
אנונימי23/09/2011ליאת ממש תודה לך...
חשבתי על שמות נוספים אני עוד לא לגמרי סגורה על מה אני מתחברת מול הילדה אבל מעדיפה לראות מולך קודם מה מתאים לפני שאני אתחבר לשם ויהיה לי קשה "להיפרד ממנו"
אז האופציות הם ליטל, נוי (פחות אוהבת אבל אופציה), עינב, רונה (מתחברת מאוד או אולי רנה עם כתיב חסר למרות שאני לא בטוחה שראיתי שמשתמשים בשם הזה עם כתיב חסר),
ליאת, עדי, עמית, שני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה לגבי...
אנונימי23/09/2011רונה (אולי רנה כתיב חסר) לא הולך אני מבינה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אמירה
ליאת יוגב23/09/2011אין ספק , שמבין השמות שהצעת השמות היותר מתאימים הינם עינב , או עדי , כאשר בעדיפות ראשונה השם עינב .
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה לגבי...
אנונימי23/09/2011רונה (אולי רנה כתיב חסר) לא הולך אני מבינה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אמירה
ליאת יוגב23/09/2011נכון , שתי האפשרויות - בעייתיות !
לא נכון לבחור בשם זה ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה לגבי...
אנונימי24/09/2011הי ליאת,
האמת שממש הסתבכתי אני כבר די מבולבלת השמות שאני הכי מתחברת לצליל שלהם איכשהו פחות טובים ואני מנסה למצוא אחרים אבל לא לגמרי מתחברת...
עוד ניסיון...מה עם גלי, מעיין/מעין, שיר?
שני (שדווקא התחברתי) אני מבינה גם לא טוב?
וחשבתי גם אולי את השם מאיה/מיה אני מאוד אוהבת אבל אני מבינה שהוא לא לגמרי טוב אם נגיד מוסיפים לו עוד י' מאייה/מייה למרות שאני לא בטוחה שזה נהוג לכתוב ככה אז קצת מוזר אבל אולי אפשר בת.ז לכתוב ככה ויכול להתאים...
דרך אגב לגבי ענת אמרת לי שהוא טוב - לא מפריע שאין שם אותיות אהוי (לי קצת חסר) כי אני מבינה שבד"כ רצוי שיהיו אותיות אהוי, לא?
מה את אומרת?
המון תודה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה לגבי...
אנונימי24/09/2011אופציה נוספת הילה
אמירה
ליאת יוגב24/09/2011מבין השמות הנוספים שהצעת , השם שיר ,יופי - מפה הרמונית , מרככת את מספרי ה-8 מיום לידה 4 , המספרים הגבריים , מול המספרים האחרים המתקבלים כמספרים נשיים , רכים , פשרניים חברותיים ומבטאי רגשות .
השמות , מעיין , מעין מאיה והילה - לא מתאימים !
לשיקולך !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה לגבי...
אנונימי24/09/2011מה לגבי "גלי"? לגבי זה לא ציינת לי אם זה בסדר...
ומה לגבי אותיות אהוי בשם ענת? לא קריטי?
המון המון תודה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה לגבי...
אנונימי25/09/2011ואופציה אחרונה לפני שאני לוקחת החלטה סופית
"גל" או "גלי"
ואם אין בעיה במחסור באותיות אהוי...בענת למשל...
מתנצלת על הבילבול והמון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אמירה
ליאת יוגב25/09/2011השמות ענת וגלי בהחלט מתאימים , גם אם בשם ענת אין אותיות אהוי , אך בעובדה שבשם המשפחה מופיעות אותיות אהוי , בהחלט אפשר לבחור השם !!
המפה המתקבלת בשני המקרים היא מפה הרמונית , מרככת את מספרי ה-8 -4 ביום ובגורל , משום כך , בהחלט מתאים !!
בהצלחה ! השם גל פחות מומלץ ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה גל פחות מומלץ?
אנונימי25/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)