מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לפני בריתnoa23/10/2011
שלום,
ילדתי בשע"ט בן ביום חמישי ב-20/10/11 בשעה 21:40.מתלבטים בין השמות איתי או איתמר.
שם משפחה-ארזי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נועה
ליאת יוגב24/10/2011מצטערת , אך שני השמות ממש לא מומלצים , זאת מאחר ומספר הגורל הינו 7 מספר המוכיח על עומק ואיכות דרישה לשלמות , צורך בפרטיות ועוד .
מול זה על פי השם איתמר כמו גם איתי , נוצר צירוף קונפליקטי ובעייתי במיוחד , מספר 5 הנחשב למספר הקליל ביותר , מהווה קונפליקט עם המספר 7 - כמספר הגורל שנחשב למספר הכבד ביותר , כמו לראות מצבים של בלבול בתוך דרך החיים , מפה שיש בה פחד מאיבוד שליטה , המביא לא פעם למצבים של איבודי שליטה ,
נסו להתחבר לשמות נוספים ואעזור לכם לבחור השם הראוי עבור בינכם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה לגבי
noa25/10/2011תודה.
ומה לגבי השם הראל?
אילו ערכים מספריים עליי לחפש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
נועה
ליאת יוגב25/10/2011המפה על פי השם הראל - כאשר מספר הגורל הינו 7 , המוכיח על צורך בידע למידה , שלמות מנטלית ועוד. מול זה , המספרים האחרים מוכיחים על צדדים נוקשים במיוחד , בנוסף ל-7 שהינו מספר הדורש שלמות ואיכות , המספרים במרבית חלקי המפה , הינם מספרים פרפקציוניסטיים , בוגרים ועצורים רגשית , מול זה , קיים צד אחר האומר , עד כמה חשוב יהיה לו להיראות כלפי חוץ יותר זורם , קליל , חברותי , פתוח , כמו לראות , מפה שיש בה מה שנקרא - פחות קבלה עצמית , למה צריך להראות משהו אחר ממי שאני , השאלה שנשאלת אם כך , עד כמה אוהב את מי שאני ??
מול זה אפשר לראות המפה גם באופן האחר , ה-7 נחשב למספר - יחודי , פרטי , שונה , מול האפשרות שלפיה יקלוט שהסובבים אותו , כמו הורים מורים וכדו. דורשים ממנו ללכת בתלם - להיות מה שנקרא - סטנדרטי , השאלה אם כך , שתשאל עד כמה הולך עם מי שאני ??? המפה נחשבת למפת חנק ... עד כמה מישהו חיצוני לי מבין לעולם הצרכים הקיים בתוכי ,
לשיקולכם !
כדאי ונכון לנסות ולהתחבר ל ש מ ו ת נוספים ,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשם: יהב
noa26/10/2011בעלי ואני עברנו שוב על השמות וחשבנו על השם יהב(זה השם שאני אכשהו יותר מתחברת)?
אשמח אם תתני לי כוון כלשהו בבחירת ערך מספרי של שמות שאותו עליי לחפש.אני מבינה ששמות בעלי ערך מספרי כמו-2,3 ו 5 לא ממולצים.מה כן עדיף אם ככה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)