שם לתינוקת

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שם לתינוקת
    אנונימי
    24/10/2011

הבת שלי נולדה ב- 4/9/2011
    (כן אני עדיין מתברברת עם השם לא מצליחה להתחבר לשם כלשהו וגם בעקבות מה שנאמר לי בפורום התבלבלתי לגמרי)
    בכל מקרה הבנתי שהעדיפות היא לשמות שהערך שלהם 7
    אז השמות שאפשר להגיד עלו לגמר (ומקווה שזה הסוף) הם:
    רותם, שירי, ענת, עמית וענבר

עדיפות רבה לרותם שאני אוהבת

שם המשפחה סיטי

מה ההבדלים בינהם מבחינת מה שזה יביא לה? האם אפשר רותם והוא טוב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שם לתינוקת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שם לתינוקת - תגובה

חנה עטיה
    24/10/2011

שלום רב,
    אם כן כפי שאת יודעת יעודה של ביתך הינו מספר 8 ההשרדותי, השאפתן, עם כושר ניהול וארגון, גברי ופחות רגיש. עם יום לידה 4 זה צרוף גברי, נוקשה, מעשי ופרקטי ולכן חשוב למצוא שם שיתן רכות ונשיות לילדה.

ובכן:
    רותם - סה"כ המפה גברית מדי לבת. אף על פי שביכולות יושב מספר יותר רך ופשרן. בתחום הזוגיות יש כאן צרוף הרמוני אך מאוד סגור רגשית וזה עלול להקשות עליה בבגרותה ליצור קשר יותר אישי ואינטימי.
    שירי - המפה עצמה הרמונית, הכל מספרים זוגיים המעידים על צורך במסגרת, סדר, שגרה, מעשיות, פרקטיות, להתנהג "כמו שצריך" - ויחד עם זאת יש סגירות רגשית.
    ענת, ענבר - מפה הרמונית ומומלצת לילדה - כי מסביב נוספים מספרים רגשיים, נשיים, רכים, משפחתיים, נתינה, זוגיות, משפחה.
    עמית - מפה הרמונית לילדה עם קלילות, קסם אישי, פחות נוקשות, רגישות, יצירה, אומנות.
    בהצלחה חנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו