שם לתינוקת

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שם לתינוקת
    עדינה
    27/10/2011

תודה חנה. לא כל כך הבנתי את הניתוח שלך. בכל מקרה הצעת לנו לא לבחור בשמות שרשמתי אותם ומאידך לבחור שם עם מספר 1,5 אבל אחד השמות שהצענו- תום הוא 5. אז למה הוא לא מתאים?
    להזכירך , הלידה היתה אתמול, 26.10 בניתוח קיסרי. שם המשפחה בן עמי והשמות שהעלו על הפרק נעמה, יובל, תום, גלי ,רוני

תודה על התיחסותך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שם לתינוקת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שם לתינוקת - תגובה

חנה עטיה
    27/10/2011

לעדינה שלום,
    אקדים ואומר שנכון שהשם תום הינו מספר 14/5. אך לא כל שם שמוצע מתאים, כי אני בודקת הרבה פרמטרים במפה שכמובן איני יכולה במסגרת זו להסבירם.

לגבי הבנת הניתוח שלי. קיימים מספרים גבריים ומספרים נשיים. המצב הטוב הוא כאשר לגבר יש 60% מספרים גבריים ו 40% מספרים נשיים ואצל אישה להיפך.
    אך, כאשר במפה של אישה יש לדוגמא 70% ומעלה מספרים גבריים, זה עלול בבגרותה לגרום לה לבעיות באינטימיות. נוצרת מפה נוקשה, דעתנית, פחות רגישה וזה מקשה על בעלת המפה.
    בגלל שהילדה נולדה ביום לידה 8 והיעוד הינו 4, הצרוף 8-4 הוא מאוד גברי (50%). ז"א שהפנימיות שלה שזה הגורל, מעניק לה עוצמה רבה, השגיות, מעשיות, פרקטיות, נוקשות, שליטה רגשית, סגירות רגשית ועוד. אני מתפקידי לשאוף למפה יותר רכה ונשית ולכן אני מבקשת לבחון שמות במספרי 1 או 5 ומקוה שבעזרתם תיווצר מפה יותר נשית לילדה.
    בהצלחה חנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו