בחירת תאריך לניתוח קיסרי + שם לתינו

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• בחירת תאריך לניתוח קיסרי + שם לתינו
    אפרת
    31/10/2011

שלום רב
    אני אמורה לתאם ניתוח קיסרי מה 27.12.11 והלאה (שבוע 39)
    יש לי בת בבטן , חשבתי לקבוע ניתוח ל 28/12/11 נר שמיני של חנוכה (את הגדולה ילדתי בנר רביעי של חנוכה). מחוץ מזה שהשמות שחשבנו עליהם גם: גילי, טליה, שירה.

שם משפחה שלנו - אדר

אשמח לתגובה
    אפרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשבנו גם על השם הילה

אפרת
    31/10/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בחירת תאריך לניתוח קיסרי + שם לתינו - תגובה

חנה עטיה
    31/10/2011

לאפרת שלום,
    לגבי התאריך הנבחר שלך - 28.12.2011 - מתקבל יעוד מספר 8 - האומר - השגיות, כריזמה, השרדות, יכולת להצליח כלכלית, פחות רגישות, עוצמה רבה, דינאמיות.
    הצרוף 1-8 (יום לידה + תאריך לידה מלא) - יוצר צרוף דינאמי, מנהיגות, הובלה, צרוף גברי אך הרמוני.
    השם גילי נותן רכות ורגישות למפה ונוצרת מפה הרמונית למדי, אך:
    לצערי "הפצע הגילגולי" (צרוף המספרים החסרים בשם המלא הינם גם מספר 8) וזה יוצר קושי להגיע ולהבין את היעוד ולכן שם זה לא מומלץ.
    השם הילה כן מומלץ - מוסיף רגישות, יצירה, קסם אישי, קלילות, נשיות, ילדותיות למפה.
    שאר השמות שהצעת אינם מתאימים לתאריך לידה זה.
    לשיקולך,
    חנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה לגבי תאריך 27.12.11

אפרת
    02/11/2011

זה יוצא ראש חודש טבת , ויום שלישי.
    האם לפה אחד השמות יתאימו יותר או פחות: גילי, טליה, הילה, שירה

המון תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה לגבי תאריך 27.12.11 - תגובה

חנה עטיה
    02/11/2011

לאפרת שלום,
    התאריך 27.12.2011 - מאוד לא מומלץ.

לגבי השמות, ובלי קשר לתאריך הלידה שעדין לא ידוע והוא מהווה פרמטר חשוב ביותר להמלצה על שם מתאים לתינוקת.
    גילי, הילה - מאוד מומלץ - בשלב זה. שאר השמות לא.
    אני לרשותך
    חנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יותר מתחברת לשם גילי מאשר להילה

אפרת
    02/11/2011

מה זה אומר "הפצע הגילגולי", ומה זה אומר שזהה יוצר קושי להגיע ולהבין את היעוד ולכן שם זה לא מומלץ.
    אני צריכה למצוא שם שנותן 8 או ששם 5 יותר מתאים לתאריך 28/12/11.
    תודה על העזרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יותר מתחברת לשם גילי מאשר להילה - תגובה

חנה עטיה
    02/11/2011

לאפרת שלום,
    אנו מדברות על ה 28.12.2011
    "הפצע הגילגולי" - כפי שהסברתי - הוא סכום המספרים החסרים בשם המלא (במקרה הזה 8 כמספר היעוד) ויוצר קושי להגיע ולהבין את היעוד.
    הסבר - אנו אמורים להבין ולממש את מספר היעוד שלנו - כי אלה הצרכים הרגשיים שלנו.
    המספרים החסרים בשם המלא נחשבים לתחומים - אותם באנו ללמוד ודרכם להתפתח בגילגול הזה.
    הפצע הגילגולי - הוא סך כל המספרים הללו ולכן הוא גם סך הקושי הרגשי שהבאנו מגילגולים קודמים.
    אם הוא כמספר היעוד - הוא מקשה על האדם להבין ולהגיע ליעודו.
    אם כבר טרחת והתייעצת, חשוב לי להעיר בפניך ענין זה, ולכן אני לא יכולה להמליץ על השם גילי שבאמת יוצר מפה הרמונית. השם הילה כן מומלץ מהשמות שהצעת.
    מספר השם המומלץ במקרה הזה - בתאריך הנקוב - הוא מספר 8 או 5 - כדי ליצור מספרים רכים יותר ונשיים סביב היעוד הגברי.
    אני לרשותך
    חנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו