מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בחירת תאריך לניתוח קיסרי + שם לתינואפרת31/10/2011
שלום רב
אני אמורה לתאם ניתוח קיסרי מה 27.12.11 והלאה (שבוע 39)
יש לי בת בבטן , חשבתי לקבוע ניתוח ל 28/12/11 נר שמיני של חנוכה (את הגדולה ילדתי בנר רביעי של חנוכה). מחוץ מזה שהשמות שחשבנו עליהם גם: גילי, טליה, שירה.
שם משפחה שלנו - אדר
אשמח לתגובה
אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשבנו גם על השם הילה
אפרת31/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבחירת תאריך לניתוח קיסרי + שם לתינו - תגובה
חנה עטיה31/10/2011לאפרת שלום,
לגבי התאריך הנבחר שלך - 28.12.2011 - מתקבל יעוד מספר 8 - האומר - השגיות, כריזמה, השרדות, יכולת להצליח כלכלית, פחות רגישות, עוצמה רבה, דינאמיות.
הצרוף 1-8 (יום לידה + תאריך לידה מלא) - יוצר צרוף דינאמי, מנהיגות, הובלה, צרוף גברי אך הרמוני.
השם גילי נותן רכות ורגישות למפה ונוצרת מפה הרמונית למדי, אך:
לצערי "הפצע הגילגולי" (צרוף המספרים החסרים בשם המלא הינם גם מספר 8) וזה יוצר קושי להגיע ולהבין את היעוד ולכן שם זה לא מומלץ.
השם הילה כן מומלץ - מוסיף רגישות, יצירה, קסם אישי, קלילות, נשיות, ילדותיות למפה.
שאר השמות שהצעת אינם מתאימים לתאריך לידה זה.
לשיקולך,
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לגבי תאריך 27.12.11
אפרת02/11/2011זה יוצא ראש חודש טבת , ויום שלישי.
האם לפה אחד השמות יתאימו יותר או פחות: גילי, טליה, הילה, שירה
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה לגבי תאריך 27.12.11 - תגובה
חנה עטיה02/11/2011לאפרת שלום,
התאריך 27.12.2011 - מאוד לא מומלץ.
לגבי השמות, ובלי קשר לתאריך הלידה שעדין לא ידוע והוא מהווה פרמטר חשוב ביותר להמלצה על שם מתאים לתינוקת.
גילי, הילה - מאוד מומלץ - בשלב זה. שאר השמות לא.
אני לרשותך
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיותר מתחברת לשם גילי מאשר להילה
אפרת02/11/2011מה זה אומר "הפצע הגילגולי", ומה זה אומר שזהה יוצר קושי להגיע ולהבין את היעוד ולכן שם זה לא מומלץ.
אני צריכה למצוא שם שנותן 8 או ששם 5 יותר מתאים לתאריך 28/12/11.
תודה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיותר מתחברת לשם גילי מאשר להילה - תגובה
חנה עטיה02/11/2011לאפרת שלום,
אנו מדברות על ה 28.12.2011
"הפצע הגילגולי" - כפי שהסברתי - הוא סכום המספרים החסרים בשם המלא (במקרה הזה 8 כמספר היעוד) ויוצר קושי להגיע ולהבין את היעוד.
הסבר - אנו אמורים להבין ולממש את מספר היעוד שלנו - כי אלה הצרכים הרגשיים שלנו.
המספרים החסרים בשם המלא נחשבים לתחומים - אותם באנו ללמוד ודרכם להתפתח בגילגול הזה.
הפצע הגילגולי - הוא סך כל המספרים הללו ולכן הוא גם סך הקושי הרגשי שהבאנו מגילגולים קודמים.
אם הוא כמספר היעוד - הוא מקשה על האדם להבין ולהגיע ליעודו.
אם כבר טרחת והתייעצת, חשוב לי להעיר בפניך ענין זה, ולכן אני לא יכולה להמליץ על השם גילי שבאמת יוצר מפה הרמונית. השם הילה כן מומלץ מהשמות שהצעת.
מספר השם המומלץ במקרה הזה - בתאריך הנקוב - הוא מספר 8 או 5 - כדי ליצור מספרים רכים יותר ונשיים סביב היעוד הגברי.
אני לרשותך
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)