עזרה בבחירת שם לתינוקת - דחוף !!!

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• עזרה בבחירת שם לתינוקת - דחוף !!!
    דיקלה ורועי
    01/11/2011

שלום רב,
    כבר זמן רב שאנו מתלבטים בבחירת השם לביתנו וגם שאלנו פה בפורום ב23.10 לגבי מספר שמות. כעת אנו מתלבטים בין שני שמות סופיים והם הילה ומעין.
    רצינו מאוד בהתחלה את השם מעין וגם יעצו לי פה בפורום שזה מתאים נומרולוגית, בנוסף התייעצנו עם רב שהמליץ באופן גורף על השם הילה.
    אני נוטה לאמץ את המלצת הרב כיון שהוא נחשב די מומחה בנושא זה של השמות למרות שבתחילה התחברתי יותר לשם מעין.
    לפני שאני בוחרת בשם הילה באופן סופי אשמח אם תוכלנה לומר לי אם ישנה בעיה רצינית עם השם הזה.
    נולדה ב10.10.11 בשעה 19:19 שם המשפחה: אילוז.

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבחירת שם לתינוקת - דחוף !!! - תגובה

חנה עטיה
    01/11/2011

שלום רב לכם,
    אני עוסקת בנומרולוגיה ולכן ההתייחסות או העצה יכולה להיות רק מהתחום הזה.
    תאריך הלידה המלא והשם המלא יוצר מפה התנהגותית של האדם. בתוך המפה הזו באים לידי ביטוי מספר תחומים - כגון קריירה, זוגיות, תקשורת ועוד.
    בהתיחסות הזו השם מעין בהחלט יוצר מפה הרמונית למדי לילדה, כפי שלדבריך כבר נאמר לך.

מעבר לכל, הכי חשוב שאת תבחרי ותאהבי את השם שבחרת לילדה.
    לגבי השם הילה אילוז - נוצרת מפה מאוד דיס הרמונית בהרבה היבטים. בחשיבה יושב מספר קארמטי, בתחום הזוגיות דיס הרמוניה, הקו המרכזי היעוד מול היכולות הנרכשות (שזה גיבוש האישיות ו 70%) קיימת דיס הרמוניה. ודברים נוספים. השם ממש לא מומלץ.
    כאשר נוצרת מפה הרמונית סביר להניח שהאדם יעבור פחות מהמורות בחייו ויצליח טוב יותר בתחומים השונים בחייו.
    בהצלחה חנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו