מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הבן שלי נולד ב 29.10.11 בשעה 14:12.עידן02/11/2011
הייתי מעוניין לדעת איזה שם מתאים יותר סתיו או רועי. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבן שלי נולד ב 29.10.11 בשעה 14:12. - תגובה
חנה עטיה02/11/2011מה שם המשפחה של הילד ?
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם המשפחה:
עידן03/11/2011ליברנט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם המשפחה: - תגובה
חנה עטיה03/11/2011לעידן שלום,
יעודו של ילדך הינו מספר 16/7 - יעודו להיות חכם, איכותי, מעמיק, בוגר, נבדל וכו'.
בגלל ה 16 הקארמטי יקשה עליו להגיע ולהבין את יעודו עד שידע להתגבר על השלילי של ה 7.
רועי לא מומלץ כי הוא יציג תדמית של אדם קליל, מקסים, חברתי, שמח ובתוכו יהיה ממש שונה. זה נקרא "דימוי עצמי בעייתי". ודברים נוספים.
סתיו - גם לא מומלץ כי כל קו השאיפות גברי, נוקשה, סגור רגשית והיכולות הן של יצירה, ביטוי בדיבור, רגישות, להיות קליל וחברתי. זה נקרא "רצוי מול מצוי" - הרצוי שונה מהמצוי וזה עלול לגרום לתסכול ותחושה שלא הולך לי כפי שאני מצפה.
מאוד ממליצה לחשוב על שמות נוספים, כדי ליצור לו מפה הרמונית יותר, גם כך יעודו לא קל.
אני לרשותכם
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם חילופי
עידן04/11/2011מה לגבי השם אלעד?
תודה על התשובות המהירות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם חילופי - תגובה
חנה עטיה04/11/2011לעידן שלום,
לצערי השם לא מתאים והקושי המשמעותי והבולט הוא בתחום הקריירה, לימודים, עבודה.
מציעה להיכנס לאתר בשם "שם לי" - שם לכל שם יש את הערך הנומרולוגי שלו.
חישבו על שמות במספר - 4, 6 (כמו אלעד).
אך לא כל שם שתציעו בוודאות יתאים, (כמו אלעד).
אני לרשותכם
חנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמות אחרים
עידן04/11/2011מה לגבי סהר או שי?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאו אביעד?
עידן04/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאו אביעד? - תגובה
חנה עטיה04/11/2011לעידן שלום,
לטעמי השם המועדף הוא אביעד, ואסביר,
הצרוף יעוד - יכולות (שזה 70% מהמפה) הרמוני - צרוף גברי, אינדיבידואליסט, יחודי, יאהב ללמוד עם יכולות של עסק עצמאי, מקוריות, רעיונות, מוחצנות.
בחשיבה יושב מספר קליל יותר, יצירתי, סקרן, חכם, ילדי - שיוצר קשר טוב בתחום הקריירה, אך לעיתים לא יאהב את הכבדות, והבגרות שבתוכו.
סהר - ביכולות יושב מספר של מנהיגות, הובלה, ארגון, פרקטיות, שאפתנות שזה בהחלט טוב. אך היעוד הנבדל, יהיה סגור עם מספרים יותר מסגרתיים, ויתכן והם יחנקו את הצרכים הרגשיים של ה 7 - שצריך זמן לעצמו, לעשות דברים בדרכו שלו.
שי - דומה למפה של סהר אך נוסף פה ה"פצע הגילגולי" - סכום המספרים החסרים בשם המלא הינם כמספר היעוד - זה קושי מחיים קודמים שיוצרים קושי בחיים האלו להגיע ולהבין את היעוד ולכן לא מומלץ.
אני לרשותכם.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)