מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הוספת שםנילי08/11/2011
ילדתי את בתי ב- 17/8/2011, נתנו לה את השם עומר, אך לאחר בעיות בראיותיותרבות ואי שקט מתמשך מאז שנולדה תהיתי לגבי השם, האם הוא טוב או להחליפו. לאחר תהיות רבות החלטתי שאולי כדאי ורצוי לשנות את שמה ליעלי, אך כיוון שהבנתי שלא משנים את השם אז תהיתי אם אפשר וזה טוב נומרולוגית על פי הנתתונים שלה, לקרוא לה יעלי עומר רפאל, או להוריד לגמרי את השם עומר ולקרוא לה רק יעלי, ( אם אין ברירה אז להוריד את העומר), או שלפי דעתכן נומרולוגית יהיה לה טוב להשאר עם השם עומר בלבד
תאריך לידה 17/8/2011, י"ז באב .
ת.ל אמא 25/10/82,, נילי רפאל
ת.ל. אבא 11/6/80, דוד רפאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
נילי
ליאת יוגב08/11/2011לדעתי לא נכון לשנות השם , מאחר והשם נבחר !! המפה הראשונה ערכה 80% מערך מפתו של האדם ,
לא טענת שאינך אוהבת השם , במידה וזו היתה הטענה , אכן הייתי ממליצה לשנות השם .
במקרה הנ"ל נראה לי שהדבר הנכון לעשותו - להוסיף שם פרטי שיתן 2 , שם המתחיל באות ט או ש . חפשי שמות שמתחברת אליהם באתר הנקרא - "שם לי"(כשם שני בלבד , שיהיה כתוב בת.ז.)
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוספת שם
נילי09/11/2011אך האם עומר הוא שם קשה בשבילה, לפי המספרים שלה, האם הוא מנמיך אותה, אני פשוט יודעת שאם נותנים שם שני ולא משתמשים בו הוא כלא היה .
אני ממש אובדת עצות מה לעשות מאוד הייתי רוצה להטיב לה עם השם ואולי ולשנותו בכל זאת ליעלי בלי השם עומר מה דעתך זאת טעות ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)