מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- החלפת שםטלי29/01/2008
אני לא כ"כ בטוחה שזה נוגע לפורום הזה אבל החלטתי לנסות מכיוון שאני ממש נואשת.
השם שלי הוא טלי ונולדתי ב 1.10.90.
החיים שעברתי הם לא קלים עברתי המון דברים קשים וזה לא נפסק אני ממשיכה ביום יום שלי לסבול מכל מה שעברתי ומהפחדים של מה שאני עוד הולכת לעבור, התייעצתי עם כמה וכמה אנשים שמבינים וכולם אמרו לי פה אחד שאני צריכה להחליף את שמי. עכשיו השאלה שלי היא איזה שם מתאים לתאריך לידה 1.10.90 ואם בכלל כדאי לי לעשות צעד שכזה או לא.
תודה מראש מקווה שתוכלי לעזור לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לטלי שלום
ליאת יוגב29/01/2008מאחר ואין לי את שם משפחתך לא אוכל עד הסוף לייעץ בהחלטתך ., לשנות את שמך , בעיצה מספר 1 כשלמדתי איך לשנות שם , למדתי שעדיף שלא לשנות ובכל זאת , הוסיפי את שם משפחתך ואענה לך , או התקשרי ל052-3431920 ואנסה לעזור לך ,
חשוב לציין שכל תקופות החיים שלך קיים בהם אתגר 0 , 0 כאתגר , הכל או לא כלום , כאשר באו לאנשים אם אתגר 0 ואמרו להם , אתם הם אלה שתחליטו אם החיים יהיו לאין סוף אתגרים , או הרגשה שאכן, שום דבר לא מסתדר ...
דברי איתי , בשמחה אעזור לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליאת..
טלי09/02/2008אמנם קצת באיחור, אבל שם המשפחה הוא ברודי..
אני ממש מקווה שתוכלי לעזור לי, תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוסף, אם תוכלי
טלי10/02/2008לראות את השמות האלו ולהגיד לי אם אחד מהם מתאים לתאריך הלידה שלי 1.10.90 ולשם המשפחה ברודי אני מאוד אודה לך. אם יש שם אחר שמתאים בבקשה תייעצי לי.. אני באמת מיואשת.
ענבל, שרון, ליאל, ליאור, סאלי, סיון, מורן
הבנתי שאלו שמות טובים אך אני לא יודעת אם לתאריך שלי ולשם המשפחה שלי..
תודה רבה מראש..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלטלי
ליאת יוגב10/02/2008עדיין חושבת שאין סיבה לשנות את שמך , ועדיף שלא תשני , אנא דברי איתי , אני מניחה שזו היית את שהתקשרת אתמול , כשהייתי עסוקה , נסי אותי מחר , בבוקר בין 9 ל-11 ונדבר ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)