מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- השם עדי לבתדנה24/11/2011
שלום רב
ביתי בת שנה נולדה בתאריך 28.10.10 שמה המלא עדי לוזון
כיום היא בת שנה . . רציתי לשאול האם השם עדי מתאים לה מבחינה נמרולוגית ,
לאחרונה שמעתי ששם זה הינו בעל אופי קשה והרי שם זה דבר חשוב מאוד . אני אפילו שוקלת להוסיף שם שני שירכך את העניין טיפה .גם הבנתי שזהו שם של בן ...
אשמח לתגובה תודה דנה ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השם עדי לבת - תגובה
חנה עטיה24/11/2011לדנה שלום,
השם שניתן בלידה הוא הקובע במפה הנומרולוגית שנוצרת מתאריך הלידה והשם המלא (80%).
לכן השם כבר ניתן והקו המרכזי שהוא יום לידה - תאריך לידה מלא - יכולות - מאוד הרמוני 1-5-3.
בחשיבה יושב מספר הנוגד את המפה, כמו שוטר שיושב לה בראש, ואומר לה מה צריך לעשות, או איך צריך להתנהג. בתוכה היא קלילה, זורמת, מקסימה, תקשורתית, יצירתית, אוהבת את החיים הטובים, עושה מה בראש שלה ופחות מסגרתית. תצטרכי ללמדה לאהוב את מי שהיא באמת.
אני עוסקת בנומרולוגיה מערבית ולכן אני מתייחסת רק לערך של המספר ולא יכולה לענות לך על שמות "קשים". היום שמות רבים ניתנים גם לבן וגם לבת, זאת כנראה רוח התקופה וכך אני מתייחסת לזה.
לגבי הוספת שם שני - הוא נכנס לחישוב המפה רק אם הוא בשימוש.
הכי חשוב לטעמי שתאהבי את השם שבחרת לילדתך.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה בחזרה
דנה25/11/2011תודה רבה על התגובה
שלא תטעי , אני מאוד אוהבת את השם
וגם מה שכתבת לי אכן מתאר את הילדה ... היה חשטב לי להבין את הדברים תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה בחזרה - תגובה
חנה עטיה25/11/2011לדנה שלום,
מאוד שמחה בשבילך.
תגדלי אותה באהבה והבנה - גם זה הכי חשוב.
ואוהבת את רצונך להבין דברים לעומק.
בהצלחה חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)